Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREŠKA VODOVODA

Preminula starica koja je dobila astronomski račun za vodu: Od šoka završila na intenzivnoj, umrla na Badnjak

Ilustracija
Unsplash
27.12.2023.
u 17:08

Umirovljenica je trebala platiti samo 55 eura za razdoblje od kolovoza do listopada, no došlo je do pogreške i 88-godišnjakinji je poslan iznos veći od 15.000 eura.

Umirovljenica Caterina Giovinazzo (88), iz talijanskog mjesta Camporosso u okolici Imperije, preminula je na Badnjak nakon što je primila račun za vodu u iznosu od 15.339 eura. Početkom prosinca, da podsjetimo, strani mediji izvijestili su da je 88-godišnja Talijanka primljena na intenzivnu njegu nakon što je saznala da mora platiti račun za vodu u tom vrtoglavom iznosu.

Naime, nakon što je starijoj ženi snaha pročitala iznos računa, srušila se te je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu, ranije smo pisali. Umirovljenica je trebala platiti samo 55 eura za razdoblje od kolovoza do listopada, no došlo je do pogreške i 88-godišnjakinji je poslan iznos veći od 15.000 eura. Polovicu novca za račun banka je tada odmah prebacila vodovodu jer je žena ranije dala dozvolu za izravno skidanje novca s bankovnog računa.

Iz tvrtke za opskrbu IREN ispričali su se zbog problema koji je nastao. - Jako nam je žao zbog onoga što se dogodilo. Odmah smo započeli potrebne provjere i kontaktirali gospođinu obitelj. Potvrđeno je da je račun netočan, jer je izračunat na temelju krivog fotografskog očitanja brojila. Poništili smo neispravan račun i fakturirali stvarnu potrošnju u ukupnom iznosu od 55 eura - kazali su, javlja talijanska agencija ANSA

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pogledajte kako izgleda novi rabljeni tramvaj

Komentara 7

Avatar Svračak
Svračak
19:40 27.12.2023.

Račun su stornirali a kako će ženu vratiti u život?

CD
can.do
20:12 27.12.2023.

Ubili staricu i nikom ništa, niti je tko dobio otkaz, niti je tvrtka izgubila ugovor s državom

Avatar barba_barba
barba_barba
22:27 27.12.2023.

Kad misliš da je kod nas najgore, ne zaboeavi da postoje Italija i Grčka, članice EU, jedna od 1955, a druga od 1980.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije