Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u kutini

Prekinuli sprovod i tijelo preminulog vratili na obdukciju!

Omer Sušić,pogreb,Kutina
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/15
29.04.2014.
u 21:14

Grobari su nakon obreda lijes s tijelom Omera Sušića umjesto u raku odnijeli u kombi kojim je ono prevezeno na obdukciju u Zagreb

Oko 300 ljudi okupilo se u 13.30 sati na Gradskom groblju Kutina kako bi ispratilo Omera Sušića (55), muškarca koji je preminuo u subotu nakon što su mu liječnici sisačke bolnice tijekom operacije u tijelu ostavili medicinski instrument.

Kako pišu 24sata, grobari su nakon obreda njegov lijes umjesto u raku odnijeli u kombi kojim je ono prevezeno na obdukciju u Zagreb. Njegovoj obitelji zabranili su da ga pokopaju jer je zamjenik državnog odvjetnika koji radi na slučaju naložio još jednu obdukciju na Zavodu za sudsku medicinu na Šalati.

Nesretni muškarac u siječnju je zaprimljen u sisačku bolnicu nakon što je doživio prometnu nesreću. Podvrgnut je operaciji nakon koje je imao sve jače bolove i probleme s mokrenjem. Tek koncem ožujka utvrđeno je da mu je u trbuhu ostao rastezač dug 20-26 centimetara.

>>Liječnici su mu u trbuhu ostavili škare dugačke 25 cm!

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Komentara 14

MO
Moskvich
21:30 29.04.2014.

Sačuvaj bože Kirurga i njegovi asistenata ,koliko poznajem našu praksu rezultat će biti nastupile su komplikacije te je došlo do trovanja bolnica i kirurg nisu krivi i sudstvo nema potrebe za pokretanjem bilo kakvom postupku

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:50 29.04.2014.

Bravo za državno odvjetništvo, vrijeme je da se stane na kraj ovoj kvazi lječničkoj zločinačkoj organizaciji....

EL
Elle25
22:26 29.04.2014.

Nije mi jasno, što će tijelo na obdukciji i to nakon što su mu pronašli RASTEZAČ!!!!! Ovo je neoprostiva "procedura" za institucije! Na kraju mu ne daju mira ni mrtvom. Ova situacija je zrela za par tužbi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije