Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U "Stiboru"

Predstavljena knjiga "One misle da smo male"

matanovic06
Goran Kovačić/PIXSELL
28.01.2011.
u 14:55

Autorice knjige su Julijana Matanović, poznata književnica, i liječnica Anka Dorić. Riječ je književno-stručno-medicinskom uratku namijenjenom mladima

Danas je u Gradskoj knjižnici Rijeka - Dječjem odjelu “Stribor” predstavljena knjiga “One misle da smo male”, poznate književnice Julijane Matanović i liječnice Anke Dorić. Ova književno-stručno-medicinska knjiga od posebne je javnozdravstvene vrijednosti jer je prva u suvremenoj domaćoj literaturi koja je namijenjena mladoj publici, a govori o mogućnostima prevencije i liječenja HPV infekcije, stigmatizaciji spolno prenosivih bolesti općenito, temama o kojima se šuti, brojnim predrasudama. Knjiga mladima nudi vrijedne informacije na njima primjeren način. Knjiga je danas predstavljena i u Prvoj riječkoj gimnaziji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije