Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predsjednica primila izaslanstvo Udruge ratnih veterana 204. vukovarske brigade

Istaknuli su kako do proslave 30. obljetnice osnutka 204. vukovarske brigade namjeravaju izraditi autentičan prikaz obrane Vukovara i svih pripadajućih mu mjesta i naselja.
20. lipnja 2018. u 22:54 0 komentara 221 prikaza
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: predsjednica.hr

Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je izaslanstvo Udruge ratnih veterana 204. vukovarske brigade koje joj je predstavilo projekt izrade monografije s radnim naslovom "Obrana Vukovara i 204. vukovarska brigada".

Kolinda Grabar-Kitarović SLUŽBENO PRIOPĆENJE Predsjednica zadovoljna izglasavanjem nagodbe o Agrokoru

Istaknuli su kako do proslave 30. obljetnice osnutka 204. vukovarske brigade namjeravaju izraditi autentičan prikaz obrane Vukovara i svih pripadajućih mu mjesta i naselja, sa svim specifičnostima i značajkama u povijesnom i zemljopisnom kontekstu te s konkretnim podatcima o broju uključenih branitelja i postrojbama koje su sudjelovale u obrani Vukovara.

Kako je priopćeno iz Ureda predsjednice, razgovarali su i o statusu 204. vukovarske brigade i njezinih pripadnika te o potrebi da se poboljša i promiče značenja, uloga i ugled te postrojbe. S tim u vezi posebice je istaknuto da je 204. vukovarska brigada vjerojatno jedina među važnijim ratnim brigadama koja do 2017. godine nije imala svoju udrugu.

Kolinda Grabar Kitarović
1 / 11
Kolinda Grabar Kitarović
Gordan Jandroković: Predsjednica treba jasno reći da ide u drugi mandat i imat će potporu HDZ-a Coco Austin Supruga poznatog glumca: Ne smetaju mi usporedbe s hrvatskom predsjednicom
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.