Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Predsjednica ne odustaje od poziva Putinu

27.03.2018.
u 00:01

Rusija neće ostati bez odgovora te će protumjere poduzeti u najkraćem roku - poručili su jučer iz ruskog veleposlanstva u Zagrebu

Treći tajnik veleposlanstva Ruske Federacije u Hrvatskoj proglašen je personom non grata i morat će napustiti Hrvatsku, doznaje Večernji list. Epilog je to cjelodnevnih konzultacija između pripadnika hrvatskog državnog vrha te između RH i država članica EU o tome koliko se solidarizirati s Ujedinjenim Kraljevstvom nakon napada nervnim otrovom u Salisburyju.     

Cijeli tekst pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju.

Ne propustite i druge teme:

- Komunalna pravila: Zabranjeno je držati slona, oposuma i sušiti gaće

- Osim Ukrajinaca dolaze radnici iz BiH, Kosova i Makedonije

- Radnici rafinerije ostaju u Ini, plaće im se neće dirati

- Koliko ljudi stane na zagrebački Jelačić-plac

- Crkva neće sudjelovati u zakonu o pobačaju

Ključne riječi

Komentara 30

VA
vadis1
22:23 26.03.2018.

Plenkovica treba rusiti svim legalnim sredstvima. Ovaj covjek ce upropastiti Hrvatsku. Zamislite, radi UK on bi tjerao rukog diplomatu. Jedna mala drzavica koja je ovisna, a posebice ovisna o velikim silama kao sto je Rusija.

AD
adrad
22:55 26.03.2018.

Koji nas vrag tjera da se svađamo sa najmoćnijom državom u Europi? Pa što ako su Britanci optužili bez nekih jakih dokaza da su Rusi otrovali Ruse u Britaniji? Što mi možemo dobiti ako stanemo na stranu Britanaca? Ništa. Niti su nam ikada pomogli, niti nam sada pomažu niti će nam ikada pomoći. A mi ćemo ostati bez 90% Rusa koji će otići na ljetovanje u Grčku ili Tursku. Naše mandarine će jesti svinje jer će uvozni lobi uvesti jeftinije španjolske, građevinske tvrtke neće dobiti niti jedan posao u Rusiji. Grijati ćemo se na plin ako nam ga Rusi budu htjeli prodati. Digla žaba nogu....

FO
Fonza
22:21 26.03.2018.

Kolinda spasavaj sta se spasiti moze....pa jeli ovu Hrvatsku vode ludjaci ili...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije