Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Matić:

'Ne odlazim iz Hrvatske, ali prodajem stan da bih se riješio dugova'

Predrag Matić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
31.08.2017.
u 11:40

"Nisam rekao da odlazim, već da razmišljam o tome i stvarno razmišljam", pravda se danas Matić

Nakon što je jučer izjavio kako planira odseliti iz Hrvatske, bivši ministar Predrag Matić (SDP) danas kaže kako to ipak nije mislio tako. 

Kaže kako se šalio i da je odlazak, o kojem razmišlja, daleko od realizacije, piše tportal. No, kako bi vratio dugove, prodaje stan u kojem živi. 

– Nisam rekao da odlazim, već da razmišljam o tome i stvarno razmišljam. Htio sam poslati političku poruku da se ja, koji relativno materijalno dobro stojim i imam status u društvu, ne osjećam dobro u ovoj zemlji. Onda mogu misliti kako je blagajnici u Konzumu ili kako se osjećaju radnici u tekstilnoj industriji – rekao je Matić i dodao kako oni koji ga poznaju znaju da nije stvarno mislio odseliti iz države. 

– Stvarno sam htio poslati poruku da ne želim živjeti u državi u kojoj će Đuro Glogoški biti predsjednik države, Stevo Culej predsjednik Sabora, a Zlatko Hasanbegović predsjednik Vlade – ponovio je Matić koji ima stan od 91 četvornog metra u zapadnom dijelu Zagreba, vrijedan 980 tisuća kuna.

– Da, prodajem stan, a riješio bih time neke privatne kredite i dugove te bih išao u manji – rekao je.

Komentara 75

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
12:11 31.08.2017.

Idi i ne okreći se sine..... Povedi bojana.....Švedska čeka stručnjake.... za hranu i piće... Dnevni limit 10000 kn po osobi.... samo jedite....

MA
Magnificus
11:57 31.08.2017.

Hrvati danas tuguju jer matić ovdje ostaje...a tako je lijepo jučer zvučalo da zauvijek odlazi odavde i da ga više nećemo morati slušati niti gledati....

Avatar komentatorx
komentatorx
12:12 31.08.2017.

Matić je prevarant i šarlatan, a sve je o sebi rekao onaj čas kada je naglo ozdravio zasjevši u fotelju ministra, isto kao i hadezeov Crnoja. U sdp-u traju previranja i borba za vodeće pozicije a Matić je samo skrenuo pažnju na sebe. Ima on veće ambicije, a mogao bih se kladiti da negdje u malom mozgu vidi sebe i na mjestu predsjednika sdp-a. Vrlo ambiciozan je on dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije