Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovo

Predao se Albanac koji je ubio Srbina i dvojicu ranio

kosovo
AFP/Pixsell
21.10.2011.
u 17:56

Krstimir Pantić, predsjednik općine Kosovska Mitrovica, kaže da vojska maltretira narod u općini Zubin Potok.

Albanac koji je u četvrtak ubio jednog, a dvojicu Srba ranio, predao se danas kosovskoj policiji u Peći. Osumnjičenik je iz sela Lukavca u općini Istok, a poslije ubojstva skrivao se na tom području.

Istragu je preuzeo Eulex, a tijelo preminuloga Miodraga Komatine (64) prebačeno je u Prištinu na Institut za sudsku medicinu. Predsjednici općina na sjeveru Kosova najavili su da su spremni na nastavak pregovora o barikadama, ali žele razgovarati samo sa zapovjednikom KFOR-a Erhardom Drevsom.

Ali to uvjetuju povlačenjem vojske. Krstimir Pantić, predsjednik općine Kosovska Mitrovica, kaže da vojska maltretira narod u općini Zubin Potok.

Ključne riječi

Komentara 110

OB
-obrisani-
19:19 21.10.2011.

Evo predao se i sada je na pravosudnim organima Kosova da ga za zločin i osude

OB
-obrisani-
01:37 22.10.2011.

22.10.2011. u 01:31h tamniandjeo je napisao/la: tamniandjeo je napisao/la: ima neki hercegovac...emigrant.....natripovao da sam ja hrvat...posavac napada me...kaže da ja nisam nikakav hrvat ------ a to sam vidio, marsi mi je zabavniji ali se stidi malo, sramežliv je i plah, zeko :))

AB
A.B.
23:17 21.10.2011.

nemojnti geldati sta je bilo prije tisuvcu godina, nego okreni se oko sebe i pogledaj u kakvoh dzavi zivis.... mozda ti je sadasnjost malo vaznija od proslosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije