Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozni muškarac

Pred splitskim HNK-om ostavio ukradenu kameru, a priložio je i pismo

kradljivac
Foto: HNK split
1/2
04.02.2015.
u 11:40

Policija obavlja očevid, a još nije poznato što piše u pismu

Nepoznati muškarac jutros oko 8.25 sati na službeni ulaz splitskog HNK-a odložio torbu s kamerom televizije Mreža TV, otuđenu u subotu sat nakon premijere opere Carmen te se udaljio u nepoznatom smjeru, izvijestili su iz splitskog HNK.

Na torbi se nalazilo i pismo još uvijek nepoznatog sadržaja koje su uzeli policajci po obavljenom očevidu. Za nepoznatim muškarcem se još uvijek traga. "Sadržaj torbe je potpun i ispravan te vraćen televiziji Mreža TV", izvijestili su iz splitskog HNK. U nedjelju je iz splitskog HNK-a potvrđeno da je ukradena kamera Mreže TV, koju je, kako su naveli, snimateljica spomenute televizije neoprezno i bez nadzora, na dulje vrijeme, ostavila u hodniku kazališta.

Tada su objavili i fotografije muškarca koji je, noseći torbu, u kojoj je bila kamera "išetao iz kazališta noseći torbu kao da je njegova vlastita". Naveli su i da taj muškarac nije poznat po problematičnom ponašanju te da su ga mnogi često viđali na raznim izložbama i kulturnim događanjima gdje je snimao vlastitom kamerom, a to je činio i u subotu navečer.

>>Na bankomatima su podignuli 21 milijuna kuna

>>Nepoznati kradljivac skinuo dvojezičnu ploču u Donjem Lapcu

Foto: HNK Split

Komentara 3

DU
Deleted user
12:02 04.02.2015.

Pa malo si je zaradio u fušu snimajući svadbu i sada je opremu uredno vratio sa pismom zahvale.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:51 04.02.2015.

hmmm... čisto sumnjam da bi vratio kameru da nije objavljena ova njegova dosta dobra fotka...

SA
sani1
12:13 04.02.2015.

A nije ni loše malo uzeti kameru tom smeću id televizije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije