Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu vjerovali Moskvi

Rusija nudila da zaustavi rat, Ukrajinci odbili, spominju i Johnsona: 'Rekao nam je da ništa ne potpisujemo'

28.11.2023.
u 12:07

Glavni pregovarač s Rusijom David Arahamija tvrdi da je u proljeće 2022. bivši britanski premijer tražio od Ukrajine da se nastavi boriti i da ne potpisuje mir

Komentara 107

DA
darko122
12:23 28.11.2023.

Dobro su ga savjetovali jer što znači ruski potpis. Rusi su potpisali dokument o priznanju Ukrajine suverenosti Ukrajine, dali su ga prekršili, esu. Rusi su potpisali da su garant cjelovitosti Ukrajine u njenim međunarodno priznatim granicama, pa su je potom napali. Isto bi napravili poslije bilo kojeg potpisa. Ukrajina je postigla puno i demokratski svijet spasila od "ruskog i srpskog sveta". Evo i ja će navijati za "ruski svet", ako mi navedete ime naroda ili države koja se je IKADA u povijesti usrećila sa ruskom vlašću, samo milijuni grobova, laži i prevare.

DA
dalmatiner
14:29 28.11.2023.

to su sve naklapanja. realnost je rusija nudi mir pod uvjetom da zadrži Krim i okupirani istok Ukrajine, na što Ukrajina naravno neće i ne može pristati jer je to ukr.teritorij, što je potvrdila i rezolucija skupštine UN donijeta saa 143 glasa za i protiv samo 5 glasova

DU
Deleted user
12:49 28.11.2023.

U proljece 2022 su rusi okupirali i Harkiv,Herson koje su UA poslije oslobodili.Rusi su onda pod okupacijom imali veci dio UA nego danas.Potpisivanje nekakvog mira pod ruskim pritiscima nebi donijeli UA nista dobroga.Da je Putin bil spreman povuci rusku vojskuu iz UA na proljece 2022 Zelenski bi sigurno potpisal mir sa Putinom ali to se nije dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije