Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Pre-kom povećao prihode za 16 posto i poslovao s dobiti

'VARAZDIN/MEDJIMURJE Cakovec, 120308 Direktor Sinisa Radikovic... Snimio Vjeran Zganec - Rogulja'
'Vjeran Zganec - Rogulja'
09.03.2011.
u 12:56

- Cilj za ovu godinu nam je ostvariti prihode na istoj razini kao i ove godine, zadržati zaposlenost i za sezonske poslove koristiti ljude sa Zavoda za zapošljavanje, kaže direktor Siniša Radiković

PRELOG - Preloška komunalna tvrtka Pre-kom lani je ostvarila 9,82 milijuna kuna prihoda, što je 16,4 posto više nego godinu prije. Dobit iznosi oko 60.000 kuna.

- Cilj za ovu godinu nam je ostvariti prihode na istoj razini kao i prošle godine, zadržati zaposlenost i za sezonske poslove koristiti ljude sa Zavoda za zapošljavanje, uz potpore koje daje HZZ - kaže direktor Siniša Radiković.

Prošle godine zadržali su sve stare kupce i potpisali još jedan ugovor za skupljanje otpada na području općine Kotoriba.

- Provedeno je mjerenje zadovoljstva naših korisnika i dobili smo ocjenu 4,5. Od 2006 godine pratimo sve količine skupljenog otpada u odnosu na količine odloženog otpada. Udjel korisnog otpada od odvojenog skupljanja po domaćinstvima prije dvije godine iznosio je 17 posto, kao i lani, što znači da nije ostvaren zacrtani cilj rasta selektiranja otpada. Do pada je došlo zbog uključivanja novih općina, pa je trebalo proći neko vrijeme za edukaciju naših korisnika. Ove godine udjel korisnog otpada nastojat ćemo povećati na 19 posto - kaže Radiković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije