Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Poziv Hrvatima da u nedjelju u 20h zapjevaju Moja domovina

Djelatnici splitske pomoći zapjevali
Foto: Dalmatinski portal
28.03.2020.
u 14:03

Za sve naše zdravstene djelatnike,naš stožer,našu policiju,vojsku,za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas

Danas kruži poruka kojem se poziva građane da se u nedjelju navečer u 20h okupe na balkonima i zapjevaju pjesmu Moja domovina.

Donosimo poruku u cijelosti:

Dragi Hrvati i Hrvatice,građani Hrvatske izađite u nedjelju na svoje balkone,prozore i svi zajedno zapjevajmo do sada najjače 
MOJA DOMOVINA 
za sve naše zdravstene djelatnike,naš stožer,našu policiju,vojsku,za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas.
Izađimo u 20h i zasvirajmo svi koji znamo pokažimo im da nisu sami i da cijenimo sve što rade za dobrobit svih nas.
Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže.

ZATO U NEDJELJU S POČETKOM U 20h
SVI ZAPJEVAJMO I ZASVIRAJMO

Molimo Vas da od ovoga trenutka dijelite ovu poruku neka dođe u svaki kutak Lijepe naše.......

Ključne riječi

Komentara 15

BE
Bel
14:14 28.03.2020.

Debilana. Sto ce namdonijeti pjevanje? Koja je objektivna korist od toga? Osjecaj zajedništva? Koji osjecaj ima blagajnica bez maske, medicinska sestra u neadekvatnoj zaštitnoj odjeci ili Cak bez nje nakon 12/24 satne smjene? Doktor/ica? Čistačice u bolnicama i supermarketima? Koje piz.... prava akcija bi bila da se skupe potpisi i da se zalazimo da ti ljudi, pretežno zene na prvoj liniji obrane od korone dobiju financijsku naknadu jednokratnu i trajno povecanje placa. A načelnici, tajnice i vozaci nepotrebnih opcina neka volontiraju i neka se prihvate kopanja. Vecina ne zna ni to!

DU
Deleted user
14:33 28.03.2020.

Besposlen pop i jariče krsti... Predlažem da se, makar i po zasdnji put, ipak okupimo na trgovima i zapjevamo iz svega glasa, da izvjesimo zastave na balkone i da uz pjesmu i svi zaplješćemo.... Svijeće će zapaiti ako nekoga korona kojim čudom preskoči.... Blago budi buda....

AN
Andrej07
14:34 28.03.2020.

Za Hrvatsku je 1991 bila 1000 puta veća pogibelj nego ovaj virus. Hajde manimo se budalaština. Ako je dobre volje i odlučnosti ovo se riješi za mjesec dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije