Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pozdrav premijera Plenkovića za Daliju Orešković je prljava psovka, u celofan je umotao 'mrš odavde'

17.04.2023. u 13:18

On je na legitimnu kritiku odgovorio siledžijskim jezikom ekstremne desnice: ako vam se ne sviđa ovdje, vi se lijepo pokupite i odselite. Njegovi njemački pozdravi "Gute Reise! Bis bald! Auf Wiedersehen" bili su samo celofan u koji je umotano prostačko "mrš odavde"

Komentara 8

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:29 17.04.2023.

A mogao joj je lijepo reći da je "narikača" i gotovo. Pošto taj termin koristi predsjednik RH to onda sigurno nije uvreda !?

NO
Noštromo
17:17 17.04.2023.

Je li tako stao novinar u obranu Dalije kad je Milanovic davao izjave o Daliji? Mozda se onda slagao sa mišljenjem predsjednika

DU
Deleted user
13:56 17.04.2023.

Svojedobno je gđa Ruža Tomašić rekla nešto slično, kao najnormalniju reakciju na tvrdnje nekih kako im se sve u Hrvatskoj gadi. Pa ako ti se ne sviđa ovdje, idi brate gdje misliš da je bolje - brodom, vlakom, avionom.... Svi su je razapeli. Par tjedana nakon toga tadašnji slučajni premijer je rekao za nešto da će biti tako, a kome se ne dopada nek slobodno seli iz Hrvatske. Nijedan novinar nije reagirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije