Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Krstičević:

'Uspjeli smo zajedno obraniti Drniš. Hvala dragom Bogu, nitko nije stradao'

Damir Krstičević
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/19
22.08.2017.
u 10:52

Za sada nema zapaljenih kuća. Ima uništene imovine, ali nema izgubljenih života i to je najveća vrijednost, poručio je Krstičević.

Požar na Promini koji danas gase dva kanadera, dva zračna traktora, 250 vatrogasaca i stotinjak pripadnika Hrvatske vojske obišao je ministar obrane Damir Krstičević zahvalivši svima koji su sudjelovali  u gašenju te poručivši kako je hrvatski vojnik uvijek sa svojim narodom.

"Još jednom ispred cijele Hrvatske, Ministarstva obrane, Glavnog stožera oružanih snaga želim vas pozdraviti i zahvaliti – vama, kao i svim drugim vojnicima, vatrogascima, policajcima i mještanima koji ovih dana, sinoć i noćas ovo čine. Vidimo da imamo ugrozu. To je požar otvorenog plamena, a meni je drago da smo uz ogroman angažman države, svih elemenata u državi, skupa u jednom partnerstvu, zajedništvu i sinergiji, kao što je bila u Domovinskom ratu, uspjeli zajedno obraniti i Drniš te dio na benkovačkom području. Hvala dragom Bogu, nitko nije stradao. Za sada nema zapaljenih kuća. Ima uništene imovine, ali nema izgubljenih života i to je najveća vrijednost", poručio je tom prigodom Krstičević.

Hrvatski vojnik je, naglasio je, uvijek sa svojim narodom. "Tu smo uz svoj narod i to je naše obaveza i još jednom, dečki, radite sjajan posao, kao i naši piloti kanadera i air tractora. Danas, zajedno s njima, vi ste heroji u miru koji pomažu svom narodu. Na to moramo biti ponosni, to je naša zadaća i naša obaveza", poručio je Krstičević.

Komentara 22

MA
malala
11:03 22.08.2017.

Zelimo konacno vidjet drakonske kazne za ova teroristicka nedjela. U Kanadi za paljenje vatre na otvorenom i bez posljedica kazna i do 50.000 eura a ne tu nekih par sto kuna. Oderi brate da im sedmo koljeno jos mora otplacivat. Sve ostalo je zalosno.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
11:12 22.08.2017.

sta je s imenima koji uzimaju godisnje preko 10 milijuna € REKET od Hrvatske da nebi palili za vrime Turizma ...dajte imena...

Avatar ikognito
ikognito
11:22 22.08.2017.

Ne mogu niti zamislit te grozote za Hrvatski narod da je Krsticevic kojim slucajem dao ostavku. Što bi mi jadni da nas udruženo napadnu Srbi, Slovenci, Bosanci, Rusi, Kinezi, Madari, Novozelandani, i svi ostali možebitni neprijatelji?.... I tko bi nam birao avione za vojsku (on se kao pješadinac u to najbolje raazumije)? Od svih 100.000 generala koliko ih imamo jedino je on u stanju braniti Plenkovica i HDZ. Mi ostali cemo se braniti sami, kao i do sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije