Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvala na naporu

Krstičević: Cijela Hrvatska vam zahvaljuje, vi ste heroji u miru!

Damir Krstičević
Foto: MORH
1/3
21.08.2017.
u 23:24

Ministar Krstičević s pripadnicima Protupožarne eskadrile u Zemuniku

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević u pratnji zapovjednika Zapovjedno operativnog središta brigadnog generala Kreše Tuškana, posjetio je u večernjim satima, nakon obilaska požarišta, pripadnike Protupožarne eskadrile u 93. zrakoplovnoj bazi HRZ i PZO-a u Zemuniku te im se osobno zahvalio na naporima koje ulažu u gašenju požara.

Damir Krstičević
1/33

Cijela Hrvatska vam zahvaljuje, vi ste heroji u miru – rekao je ministar okupljenim pilotima i tehničarima te je dodao: U ovoj protupožarnoj sezoni koja je najgora od samostalnosti vi ste napravili čudo i pomogli da ovi veliki požari ne naprave tako veliku štetu kakvu su mogli napraviti, istaknuo je ministar te se posebno zanimao za probleme s kojima se pripadnici eskadrile susreću i najavio njihovo rješavanje u skladu s mogućnostima, priopćili su iz MORH-a.

Nakon susreta piloti i tehničari nastavili su se pripremati za novi dan i nove izazove koji ih čekaju.

Komentara 19

NA
narcis660
00:22 22.08.2017.

Decki bravo za svaki sekund truda i pretrpljenog straha!Vi ste uistinu ponos Hrvatske!Hvala za SVE

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:55 21.08.2017.

čestitke HDZ-ovskom JNA kapetanu...pola Hrvatske gori, preCednica trlja nosove sa nekim zamjenikom poglavice na drugoj strani planete, anemični još nije ni čuo da Hrvatska gori...vitez je pod rotirkama otišao na plažu, njonjo ni sam ne zna gdje je, onaj ministarr sa posebnim potrebama, Butković, neda ljudima da pobjegnu od požara dok ne izgore ili plate cestarinu...kakva jeb...a komedija od vlade i države....

KA
kamenjar0404
08:23 22.08.2017.

Hvataj teroriste,vezi za drvo pa neka gore zajedno sa sumom koju pale !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije