Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNA HRVATSKA

Povratak uspješnog projekta Večernjeg lista – nastavljamo educirati građane o svim mogućnostima digitalizacije

digitalna pismenost
Shutterstock
14.04.2023.
u 16:37

Peta godina projekta Digitalna Hrvatska donosi brojne inovacije kroz koje vam, u suradnji s vrhunskim stručnjacima, približavamo najvažnije teme digitalnog doba

Približavanje digitalizacije građanima misija je s kojom je Večernji list 2019. pokrenuo projekt Digitalna Hrvatska i uz inovativan koncept digitalnog autobusa započeo edukaciju građana o svim mogućnostima implementacije novih tehnologija. Digitalnim autobusom obišli smo brojne gradove diljem Hrvatske i u suradnji s vrhunskim stručnjacima približili građanima najvažnije teme digitalnog doba.

Projekt Digitalna Hrvatska potiče digitalnu pismenost, otkriva sve dobrobiti digitalizacije i pruža znanja koja će vam olakšati svakodnevicu. Kako je bilo prethodnih godina, pogledajte u videu.

Peta godina projekta donosi najnovije aktualnosti digitalnog doba i nastavak stručnog praćenja digitalnih sfera poput e-bankarstva, financijske pismenosti i digitalnog poslovanja. Brzi napredak tehnologije i njezine primjene već su pred vratima stoga će vrhunski autori i renomirani stručnjaci za vas istražiti kako ju pametno dočekati i koja su najnovija dostignuća. Teme u fokusu bit će edukacija građana o svim pitanjima na koja žele dobiti odgovore, unapređenje poslovanja putem digitalizacije i digitalizacija u službi obitelji.

Vrijeme se neminovno mijenja, a digitalno postaje imperativ. Kako bi se svi naši čitatelji snašli u tranziciji te suvereno ovladali svim tehnološkim mogućnostima i prednostima, omogućit ćemo im da kroz stručne teme i uz renomirane edukatore uđu u korak s digitalizacijom koja sve više napreduje i postaje naša svakodnevica. Večernjakovi vrhunski novinari razgovarat će s ključnim osobama iz raznih digitalnih sfera te ukazati na najvažnije teme i događaje koji trebaju biti u fokusu svakog modernog građanina.

Naša specijalizirana stranica Digitalna Hrvatska bit će centralno mjesto projekta koje će objedinjavati sve informacije i edukativno-zabavne sadržaje poput kvizova, anketa, PR i native članaka te novinarskih reportaža., a cijelu priču i ove godine zatvorit ćemo završnom konferencijom na temu digitalizacije. Digitalna pismenost nametnula se jedna od najpoželjnijih vještina 21. stoljeća, a projektom Digitalna Hrvatska vodimo vas na putovanje savladavanja novih tehnologija kako biste što spremniji dočekali digitalnu budućnost koja je sada i ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije