Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ PREDOSTROŽNOSTI

Povlače se mnogima najdraže napolitanke zbog salmonele, Državni inspektorat otkrio detalje

Napolitanke
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
04.10.2022.
u 13:12

Proizvodi nisu u skladu s EU Uredbom u područjima sigurnosti hrane.

Državni inspektorat RH izvijestio je da Lidl Hrvatska iz predostrožnosti opoziva više vrsta proizvoda 'Tastino napolitanke', proizvođača iz BiH, zbog prisutnosti bakterije Salmonella Typhimurium, priopćila je u utorak Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH).

S tržišta se povlače sljedeći proizvodi: Tastino napolitanke s kremom okusa lješnjaka XXL, 1000 g; Tastino napolitanke s kakaom XXL, 1000 g;Tastino napolitanke s okusom lješnjaka, 800 g; Tastino napolitanke s okusom kakaa, 800 g,  svih LOT brojeva i roka trajanja, zbog prisutnosti bakterije Salmonella Typhimurium u proizvodu, 

Proizvođač Tastino napolitanki je Pak Rampart d.o.o.,  Visoko, Bosna i Hercegovina, a na tržište ih stavlja trgovačko poduzeće Lidl Hrvatska d.o.o.

Proizvodi nisu u skladu s EU Uredbom u područjima sigurnosti hrane. Detaljniji podaci o opozivu dostupni su na web stranici subjekta u poslovanju s hranom, Lidl Hrvatska. Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod, priopćeno je iz HAPIH-a.

VIDEO: Curi mazut u Splitu

Komentara 1

DU
Deleted user
13:39 04.10.2022.

Iz opreza povlače se napolitanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije