Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrhtavanje tla

Potres magnitude 4,2 pogodio Italiju, osjetio se i u Hrvatskoj

EMSC
28.10.2023.
u 18:09

Euromediteranski seizmološki centar izvijestio je da je Italiju u subotu oko 17:30 pogodio potres magnitude 4,2, koji se dogodio na dubini od osam kilometara.

Epicentar potresa lociran je 56 kilometra jugoistočno od Verone, ili 15 kilometara jugozapadno od naselja Badia Polesine. Ovaj potres osjetilo se i u Hrvatskoj, gdje su pojedini stanovnici Rijeke prijavili da su osjetili potres, a pratio ga je i zvuk grmljavine.

POVEZANI ČLANCI:

"Jasno se osjetilo", "Čulo se podrhtavanje i buka", "10-15 sekundi, snažno, kontinuirano podrhtavanje", "vrlo kratko podrhtavanje, ali se jasno osjetilo", neki su od komentara na EMSC-u.

VIDEO Paklene noći u pojasu Gaze: 'Jačina bombi jednaka je onoj iz Hirošime'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije