Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PROLIO NI KAP

Postao simbol londonskog duha: Pio pivo dok je bježao od napada

Nije prolio ni kap!
05.06.2017.
u 00:39

Njegove fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama

Jedan od brojnih građana Londona, fotografiran kako bježi od terorističkog pokolja, postao je simbolom londonskog duha i otpora.

Naime, na fotografijama se može vidjeti kako je muškarac bježao, držeći u ruci čašu pive i po svemu sudeći - nije prolio ni kap!

Njegove fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama, gdje su mnogobrojni sugrađani zaključili kako je upravo on utjelovio nepokolebljiv duh Londona!

 

Ključne riječi

Komentara 13

DE
deda1234
07:22 05.06.2017.

sve dam al pivu nikad!😂

DU
Deleted user
08:11 05.06.2017.

car! :-)

Avatar istina007
istina007
11:00 05.06.2017.

Zamolila bi vječernji list da ne objavi nepotpune vesti jel daleko ovaj vest od istine. Objavite video gde se vidi da momak u jednoj ruci jeste nosi pivo ali sa drugom rukom štiti devojku.Dok ostali panićno su trčili on polako hodao i pokušao i devojku da štiti da ne trći sa ostalima. Tako da momak nije samo pivo štitio nego i devojku pored nje. Objavite i video a ne samo sliku jel na video se vidi i nešto drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije