Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strah od novih napada

Posljedice pokolja u Afganistanu: Da bi iskorijenio ISIL, Bidenu treba potpora liberalnijih talibana

28.08.2021.
u 11:03

Islamistička vlast u Kabulu, ako želi priznanje međunarodne zajednice, morat će se obračunati s okorjelim zločincima ISIL-a, a to je uvod u građanski rat

Ključne riječi

Komentara 32

HR
hrleg
11:51 28.08.2021.

I opet iz početka. Sad će ameri naoružavati talibane da bi se ti talibani borili protiv isila . Ha,ha. Ludilo jbt.

Avatar Barba
Barba
12:15 28.08.2021.

Koliko moraš biti glup da ne shvatiš kako je isil, talibani i ostale frakcije jedno te isto. Pa bombu su postavili talibani prebacujući odgovornost na isil, kako bi sebe prikazali umjerenima i prisilili glupe amere na suradnju jer su u bankrotu.

Avatar majkuvam
majkuvam
11:33 28.08.2021.

Moraš zauzeti radikalan stav prema terorizmu,moralno se prilagoditi njima i biti neko vrijeme čak puno gori od njih.Ovaj prijedlog,kada saznaš imena samoubojica ili terorista,pobiješ im cijelu obitelj do petog ili šestog koljena,po uzoru Mongola za vrijeme Džingis-kana.Garantiram da će na taj način ovaj besmisleni terorizam prestati,obitelji će već na početku takve fanatike sami eliminirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije