Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laburisti prozivaju

"Posao samo ako si u HSP-u ili obitelj Mišković"

'knjiznicapo_zlp_sis_070113'
Zlatko Putar/VLM
18.01.2013.
u 10:00

Načelnik Popovače demantira Stranku rada te navodi kako je riječ o osobnoj mržnji i zavisti

Nakon burne rasprave o usvajanju financijskog plana Knjižnice i čitaonice za iduću godinu na sjednici Općinskog vijeća Popovače gdje je zatraženo više novca za zapošljavanje još jednog djelatnika knjižnice oglasili su se i Hrvatski laburisti Popovače, koji nisu zastupljeni u vijeću.

Nepotrebni knjigovođa?

– U ova teška krizna vremena besposlice i neimaštine nije vrijeme zapošljavati, na izmišljena nova radna mjesta, djelatnike na teret proračuna. U Knjižnici i čitaonici Popovača na četiri uposlenika traži se da se za poslove knjigovodstva zaposli jedan knjigovođa stoga postavljamo teoretsko pitanje – da li bi na 12 knjižničara bilo nužno uposlili barem tri knjigovođe. Da li bi toliko nastojanje za uposlenje knjigovođe u knjižnicu bilo tako uporno i po svemu sudeći plodonosno, da se u ovom slučaju ne radi o šogorici načelnika općine Popovača?, rekao je predsjednik popovačkih Laburista Mario Loth.

Ta stranka je iznijela podatak da su u ovom mandatu općinske vlasti zaposleni komunalni redar u Općini, domar u Dječjem vrtiću u Popovači, te čistačica u Dječjem vrtiću u Popovači i sada knjigovođa u Knjižnici i čitaonici.

– Prvo dvoje su članovi HSP-a, a druge dvije su šogorice načelnika Općine Josipa Miškovića. Popovačom kruži uzrečica „Posao u Popovači ćete naći ukoliko ste član obitelji Grgić, Mišković ili član HSP-a", ističe Loth.

Obmanjivanje javnosti

Općinski načelnik Josip Mišković odgovorio je kako politička stranka, koja iza sebe nema nikakve rezultate, iznošenjem neistina i laži te obmanjivanjem javnosti nastoji na sebe skrenuti pažnju građana.

– Bavljenje politikom nije samo laganje i blaćenje svega kako bi se na trenutak privukla pozornost, već ono podrazumijeva jasno definirani program i rezultate. Sudeći po njihovim dosadašnjim aktivnostima, smatram da će "ekipa" građana Popovače koji se nazivaju "Hrvatskim laburistima" i ostati, kako i kažu, "samo promatrači" na lokalnoj političkoj sceni. Konstatacije navedene u posljednjem priopćenju skup su neistina i netočnih informacija. Priče koje nazivaju "uzrečicama koje kruže Popovačom" u potpunosti su netočne i predstavljaju samo plod osobne mržnje i zavisti koju uslijed vlastite nemoći ispoljavaju prozivanjem pojedinaca, kazuje Mišković.

Komentara 2

PI
piranha2
21:11 19.01.2013.

poštovani načelniče koji dio je neistinit???

BE
Betelgeust
14:21 19.01.2013.

Pa zar je baš sve neistina i laž, moj načelniče? Ajde razmisli još jednom pa onda opet odgovori... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije