Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAZITE KADA PARKIRATE

Poruka na BMW-u nasmijala prolaznike: Sljedeći put zovem pauka, pusa!

Foto: Prometne zgode i nezgode
1/2
10.07.2023.
u 11:17

Brojni korisnici Facebooka u komentarima smiju se upravo dodatku 'puse' na inače ljutitu poruku

Stanare Rujničke ulice u Zagrebu nasmijala je poruka koju je na parkiranom BMW-u ostavila osoba koja nije cijenila (upitne) vještine parkiranja i nedostatak obzirnosti koje je pokazao njegov vozač.

Naime, crni BMW bio je parkiran tako da zauzima dva mjesta, a osim što je ostavila poruku, nepoznata je osoba podigla brisače na autu, već poznati znak nezadovoljstva tuđim parkiranjem. Slika je podijeljena u Facebook grupi Prometne zgode i nezgode gdje je prikupila veći broj komentara.

"Nauči parkirati! Ne stati na dva mjesta da ljudi nemaju gdje stati, ili zovem pauka! Pusa" piše ljubičastim markerom. Brojni korisnici Facebooka u komentarima smiju se upravo dodatku 'puse' na inače ljutitu poruku, a većina se s autorom ili autoricom ipak slaže, dok su neki stali u obranu vozača i podijelili fotografije štete na svojim vozilima koje su nastale dok su bili propisno parkirani.

"Možda je igrom slučaja prije njega neko krivo parkirao pa se on ugurao gdje je mogao, ali onda je ostao sam kad su ovi otišli" ponudila je jedna osoba "A bolje na 2 lako izađe i uđe u auto a gospodin vozila se bojao da netko ne udari njegovo Brzo Mafijaško Vozilo i ogrebe farbu" našalio se netko drugi. "Ja uvijek tak parkiram da mi ne udaraju pilu vratima, pogotovo uz groblja i bolnice" stoji u trećem komentaru.

VIDEO Ove stvari izvadite iz automobila kada je velika vrućina, mogu eksplodirati

 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mikis
14:22 10.07.2023.

to je mazohisticka pusa radi bmw-a. da je fico ili jugic imo bi potrgane brisace

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
12:10 10.07.2023.

Na papiru je trebao biti nacrtan ključ ili odvijač. Odgojno obrazovna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije