Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOGODE

Poplave seljacima odnijele milijune kuna

poplava
Maja Šantoši/Pixsell
17.05.2010.
u 17:06

Služba 112 potvrdila je danas da je vodostaj, koji je u pojedinim rijekama i potocima dosegao visinu višu od pet metara, danas poslije podne počeo opadati.

VIROVITICA – Nakon više od 70 sati borbe s vodenom stihijom, koja je na području Virovitičko-podravske županije poplavila gotovo trećinu cjelokupnih poljoprivrednih površina, stotinjak kuća, gospodarskih objekata i podruma, kiša je danas poslije podne prestala padati.

Služba 112 potvrdila je danas da je vodostaj, koji je u pojedinim rijekama i potocima dosegnuo visinu višu od pet metara, danas poslije podne počeo opadati.

Za područja Suhopolje i Čađavica Hrvatske vode su u noći od nedjelje na ponedjeljak proglasile izvanredno stanje obrane, a provođenjem mjera zaštite od poplava neposredno je tijekom noći na terenu rukovodio Zoran Đuroković, direktor Hrvatskih voda u Osijeku.

Štete su ogromne, pa je župan Tomislav Tolušić najavio da će za najteže stradala područja proglasiti stanje elementarne nepogode.

Komentara 2

MC
Micha-CH
20:33 17.05.2010.

He he he samo padaj kiso kad te molim - potopi to sve u vraziju mater, sami neradnici i lopovi ili penzioneri sa 40 godina brrrrrrrrr ... Ko je imalo imo u glavi taj je otiso glavom bez obzira ...

DU
Deleted user
12:25 18.05.2010.

micha-Ch- i sad bi tebi trebalo dat pravo glasa zbriso si i sad se napuhuješ gore neg da si papo grah ostani tamo gdje jesi i nedolazi na naše more netrebamo tvoje franke idi u grčku,španjolsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije