Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRČKI MOST

Ponovno prosvjedovali protiv mostarine, no ovaj se put policija bolje snašla

Motociklisti prosvjeduju protiv naplate mostarine na Krčkom mostu
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/22
20.07.2019.
u 17:26

Sve isto kao prošlog puta, samo što je danas policija znala kako reagirati na njihovu pobunu.

Kao i krajem prošlog mjeseca, i danas su motociklisti prosvjedovali na Krčkom mostu jer su nezadovoljni uvođenjem mostarine.

Svih 23 kuna cestarine su prosvjednici na motociklima plaćali ponovno u lipama nadajući se da će stvoriti gužvu i kolone kao prošlog puta. Sve isto, samo što je danas policija znala kako reagirati na njihovu pobunu. Sve sudionike prosvjeda su preusmjerili u jednu traku, a ostala vozila su mogla nesmetano prolaziti pa do neke veće gužve nije ni došlo, piše Novi List.

Motociklisti prosvjeduju protiv naplate mostarine na Krčkom mostu
1/22

- Nastavit ćemo s ovim sve dok se ne ukine naplata mostarine. Idući put nećemo obavijestiti policiju - poručio je jedan o prosvjednika za Novi List.

Komentara 10

MA
maklin
17:24 20.07.2019.

Zašto onda ne uvedu naplatu na sve mostove? ukinite više naplatu na Krku, a ne stavljati naplate kako tko gdje želi.

DU
Deleted user
17:18 20.07.2019.

Krčki most je otplaćen prije 30 godina , sve poslije toga su nameti i pljačka .Novoizgrađeni tuneli prema bosni i hercegovini moramo još 30 godina otplaćivati ali su bezplatni prolazi , jer prolaze hadezeovi glasači . Kod nas hadezea nemaa , niti na TV , jer ih nitko ne želi , i to je pogrešno. Dajte glas kriminalno pljačkaškoj stranci hadeze glasove i most bude bez plaćanja .

MI
midea
06:08 21.07.2019.

poruka motoristima , ne najavljujte buduce akcije , sve u tajnosti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije