Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI INCIDENT

Ponovno fizički napad na ulicama Vukovara, ozlijeđene osobe srpske nacionalnosti

policija
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
21.09.2020.
u 16:43

Iz policije ne navode detalje ali kako su nam prenijeli neki od vukovarskih policajaca ponovno se radi o međunacionalnom i navijačkom napadu

Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske u nedjelju, oko 00.20 sati, ponovno je došlo do fizičkog napada. Kako navodi policija nekoliko osoba je prvo verbalno, a onda i tjelesno, napalo 36-godišnjaka i 31-godišnjaka.

- Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici gdje su im utvrđene lake ozlijede. Za počiniteljima je raspisana tjeralica, a jedan je muškarac priveden u službene prostorije policijske uprave te je kriminalističko istraživanje u tijeku. Zbog kršenja Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, slijedi izvješće Državnom inspektoratu, izvijestila je policija.

Međutim, kako doznajemo fizički su napadnute 3 osobe, a ne 2 kako navodi policija. Neslužbeno doznajemo kako su oni došli do jednoga ugostiteljskog objekta gdje su sjeli i kada su krenuli dalje napadnuti su na ulici. Iz policije ne navode detalje ali kako su nam prenijeli neki od vukovarskih policajaca ponovno se radi o međunacionalnom i navijačkom napadu. Osobe koje su ozlijeđene su srpske nacionalnosti.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Napad na pripadnike navijačke skupine 'Grobari' koji se dogodio u svibnju

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
16:54 21.09.2020.

Koliko je uhićenih od onih 20 Srba huligana koji su napali Hrvata koji je šetao ulicom sa ženom i djetetom?!

Avatar zong
zong
17:50 21.09.2020.

Banana republika od države!

LK
Lee.Kershaw
07:55 22.09.2020.

To je ta pogriješka što nije oslobođeno vojnim djelovanjima i nebi toga bilo. Danas niti jedan medij ne piše o otkrivanju sakrivenog oružja, streljiva kod osoba gotovo isključivo srpske nacionalnosti. Isto tako o ne procesuiranjima točno znanih počinitelja teških zločina koji se još uvijek tamo šeču. Pa da dodamo sve one koji žive u Srbiji, a dolaze u RH samo kada je popis stanovništva. Koji žive u Srbiji, a rade u RH, ima ih u MUP-u i svagdje. Zašto se udite kada je tu bilo največe stratište. A tko je počinio zločine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije