Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADILI KAZNENE PRIJAVE

Poljaci se napili pa potukli u apartmanu, jedan teško ozlijeđen

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
28.07.2020.
u 09:33

– Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske – istaknuli su iz šibenske policije.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim i 36-godišnjim poljskim državljanima osumnjičenima za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 32-godišnjem poljskom državljaninu. 

– Osumnjičeni su se u alkoholiziranom stanju, 25. srpnja oko 23.20 sati u Primoštenu u apartmanu, nakon što je oštećeni razbio staklo na vratima, verbalno i tjelesno sukobili, pri čemu je oštećeni teže ozlijeđen.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske – istaknuli su iz šibenske policije.  

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Edgedancer
Edgedancer
10:16 28.07.2020.

Pijanci su svugdje isti.

BB
bozo boric
10:23 28.07.2020.

boraveći u njemačkoj stanovao sam preko puta hostela gdje su boravili poljaci i mogu vam reči nije prošao ni jedan vikend da se nisu potukli da nije policija dolazila a i kola hitne pomoči to je kod njih normalno hahahahahahah a u ponedeljak kao da se nije ništa desilo svi su sa svima dobri

DU
Deleted user
09:50 28.07.2020.

“Nationalist Upper Silesia” from Katowice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije