Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu imali maske

Policija zatekla vlasnika i još šest gostiju u kafiću u Vukovaru. Bit će sankcionirani

Davorin Visnjic/PIXSELL/Ilustracija
04.02.2021.
u 11:08

Dodaju i kako su o utvrđenom kršenju odmah izvijestili Državni inspektorat – Područni ured Osijek, čiji su inspektori pristupili na mjesto događaja te nakon provedenog postupka zapečatili ugostiteljski objekt.

Unatoč obustavi rada ugostiteljskih objekata naloženoj Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja policija je 3 veljače, u 18,15 sati, utvrdila kako je jedan ugostiteljski objekt u ulici u Vukovaru bio otvoren i pružao usluge.

- U ugostiteljskom objektu zatečen je 42-godišnji vlasnik i šest osoba, svi iz Vukovara, koje su konzumirale usluženo piće te pritom niti jedna osoba nije nosila zaštitnu masku - navode iz policije.

Dodaju i kako su o utvrđenom kršenju odmah izvijestili Državni inspektorat – Područni ured Osijek, čiji su inspektori pristupili na mjesto događaja te nakon provedenog postupka zapečatili ugostiteljski objekt.

-Zbog dovođenja u opasnost od širenja zarazne bolesti među ljudima, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru. Sve zatečene osobe u ugostiteljskom objektu sankcionirane su zbog nenošenja zaštitnih maski - navode iz policije.

Policija je izvijestila i o događaju koji se dogodio također 3. veljače u Vukovaru, oko 11 sati, kada je u prostoru čekaonice autobusnog kolodvora u Vukovaru 37-godišnjak iz Iloka glasno izgovarao da je zaražen virusom COVID-19 čime je remetio mir i spokojstvo građana na autobusnom kolodvoru.

- Policija je provjerom evidencije mjera utvrdila da se 37-godišnjak ne vodi u sustavu mjera samoizolacije ili liječenja kod kuće zbog potvrđene zaraze. Zbog izmišljanja i širenja lažnih vijesti policija je 37-godišnjaku izdala prekršajni nalog, izvijestili su iz policije. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
13:04 04.02.2021.

Zašto mi je obrisan komentar: Što se HDZ-ovce uskokodakale - kao treba se držati zakona, odmah prozivaju vlasnika pogrdno debilom. I samo sam se pitao bi li licemjerno HDZ-ovce pozivali na držanje zakona kad bi znali da se radi o Srbinu njihovom koalicijskom partneru. Jer smo do sad već vidjeli da se podaci o kriminalcima Srbima taje, a Hrvatima odmah iznose. Dodatno nisam nazivao vlasnika debilom kao neki...

DU
Deleted user
12:30 04.02.2021.

Da li je vlasnik uhićen i proveden u istražni zatvor pa sudac nema vremena ga primiti danas pa neka se strpi 3 dana u zatvoru? Ili to samo na vlasniku teretane trenirate strogoću?

MA
MarasG
11:18 04.02.2021.

Tko god zeli placati kaznu izvolite oglusite se o zakone i placajte skupe kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije