Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otjeran iz klupa

Policija provjerava je li sisački učenik bio napadnut

klobucar
Nikola Čutuk/Pixsell
05.03.2010.
u 19:36

Policija je nakon dojave počela obavljati izvide je li bilo nasilničkog ponašanja na štetu učenika. Postupak je još u tijeku, rekla je I. Hranitelj.

Je li jednogodišnje maltretiranje odličnog učenika trećeg razreda sisačke Obrtničke škole Mate Klobučara, na koje je upozorio i naš list, prenapuhano i posljedica samopromocije učenika, kako kažu u školi, ili je riječ o zabrinjavajućem porastu nasilja među učenicima pokazat će policijsko izvješće.

Glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke Iva Hranitelj potvrdila je kako su zaprimili prijavu, ali je istodobno i demantirala izjavu da policija ništa nije učinila.

– Policija je nakon dojave počela obavljati izvide je li bilo nasilničkog ponašanja na štetu učenika. Postupak je još u tijeku – izjavila je I. Hranitelj.

Komentara 4

KR
kreativac
20:35 05.03.2010.

Gđo Hranitelj, koliko vam dugo treba da provedete istražne radnje ???? ili čekate da se dogodi novo zlo ?

OB
-obrisani-
23:27 05.03.2010.

ipremii.com/index.php?r=Ynhc uuuu..pogledajte ovoooooo

BA
baš
07:48 06.03.2010.

Ne bi mene začudilo ni kada bi neko dijete nešto izmislilo, ali nasilje kao takvo postoji u ogromnim količinama i ne treba ga puno tražiti. Samo malo bolje gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije