Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽE SE MOZAIK

Policija pronašla predmet u žardinjeri pored koje se Matej spuštao prema rijeci: Poslan je na DNK analizu

Foto: Pixsell/Nestali.hr
1/4
04.01.2022.
u 15:17

Kako otkriva izvor Kurira, u pitanju je opušak.

Inspektori koji su jutros došli na rijeku Savu pronašli su u žardinjeri s cvijećem sitan predmet koji bi mogao poslužiti kao dokaz u kontekstu nestanka Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu. 

Kako otkriva izvor Kurira, u pitanju je opušak.

VIDEO Ovo su sve snimke na kojima se navodno nalazi Matej Periš

- Opušak je pronađen u žardinjeri s cvijećem, na mjestu gdje su kamere posljednji put snimile Periša kako silazi stepenicama prema rijeci. Ovaj predmet odmah je poslan na DNK analizu koja će pokazati je li ima veze sa nestalim momkom - kaže izvor Kurira.

- Vidjeli smo da policajci iz žardinjere uzeli sitan predmet za koji se pretpostavlja da pripada Mateju i stavljaju ga u vrećicu- rekli su ranije danas očevici za Slobodnu Dalmaciju.

Komentara 17

ZO
zoranos
17:04 04.01.2022.

Čemu toliki publicitet? idite na stranice MUP-a i vidjet ćete na desetke trenutno nestalih ljudi o kojima niti rijeći. Čemu sada ovaj tip zaslužuje udarne vijesti u RH???

CO
cobra02
17:35 04.01.2022.

Ako je dečko trčao po gradu , 500,m, 1 km .. šta bi onda imao opušak cigarete s njim , nakon šta se dobro uspuhao od trčanja , još bi išao zapaliti cigaretu !?, je li bio toliko drogiran da nije znao šta radi !? Njegovo društvo zna sigurno više nego šta želi priznati !!

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
07:32 05.01.2022.

Pa na videu na kraju pliva u Savi. Jedino moguce objasnjenje da je bio drogiran. Jel mu netko ubacio nesto u pice ili se svjesno drogirao... to je jos pitanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije