Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI SU NA POLIGRAFU

Prijatelji su dali pogrešnu informaciju, Matejeve tenisice ipak su bijele boje? Traži se i vozač taksija

Matej Periš
Foto: PIXSELL/Screenshot
1/6
04.01.2022.
u 14:11

Policija traga i za vozačem taksija kojem je Matej navodno pokucao u blizini Brankova mosta želeći ući u vozilo

Prijatelji Mateja Periša koji je nestao u Beogradu bili su na poligrafskom testiranju u Srbiji te su sva šestorica na putu kući prema Splitu, doznaje Slobodna Dalmacija

Problem je nastao i u boji tenisica, Matejevi prijatelji rekli su policiji pogrešnu boju. Na plakatu o nestanku stoji da je nosio crne tenisice, no istina je da je imao bijele tenisice, što se vidi i na snimci na kojoj ga je prepoznao njegov otac, a to je u središtu Beograda gdje je pokušao zaustaviti taksi. 

Policija traga i za vozačem taksija kojem je Matej navodno pokucao u blizini Brankova mosta želeći ući u vozilo. Najvjerojatnije se radi o ''divljem'' taksiju jer nema službenu oznaku TX. Iz udruženja taksista uputili su svojim zaposlenicima poziv da se javi onaj koji je imao susret s Matejom, no do ovih trenutka nitko im se nije javio.

Ustanovljeno je i da na snimci gdje muška osoba trči s djevojkom nije Matej nego neka druga osoba. 

Sumnja se da je Matej ušao u Savu na potezu između Tramvajskog i Brankova mosta, gdje policija i ronioci pretražuju rijeku. Ondje bi uskoro trebao doći i Matejev otac Nenad. 

Otac pak ne želi pomoć od prijatelja svoga sina te je sve prepustio u ruke policiji u koju ima potpuno povjerenje. 

VIDEO Mjesto gdje je navodno zadnji put viđen Matej Periš

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
14:51 04.01.2022.

Ma to nisu nikakavi prijatelji..uz takve koji su tek navečer drugi dan obavjestili policiju da ovoga nema - ne treba mu dodatna nesreća u životu..oni su sasvim dovoljno

FE
ferreyra
14:37 04.01.2022.

Jaki su mi to prijatelji

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:28 04.01.2022.

Mislim da bi prijatelje trebalo na poligraf.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije