Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO UBOJSTVO

Stravičan zločin u Slavoniji: Mladić (23) izbo djevojku (17) zbog ljubomore

Koška
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/10
08.11.2016.
u 12:15

Tijelo nesretne djevojke, podsjetimo, pronađeno je uz željeznički kolodvor u Koški, s ubodnom ranom na vratu. Djevojka je bila naslonjena uza zid u blizini seoskog kolodvora, u sjedećem položaju

Na konferenciji za novinare potvrđeno je da je uhićen mladić (23) zbog sumnje u teško ubojstvo Ane B. (17), čije je izbodeno tijelo pronađeno u blizini kolodvora u Koški.

Motiv, kako je izvijestila policija, najvjerojatnije je ljubomora. Neslužbeno doznajemo da su bili u vezi dva mjeseca. Mladić se nije sam predao, već ga je policija otkrila. Doznajemo i kako je priznao zločin. Djevojka je ubijena na mjestu gdje je i pronađena jučer u 7 ujutro, ali ubojstvo se dogodilo u nedjelju navečer. 

– Postoji osnovana sumnja da je hrvatski državljanin (23) 6. studenoga, nakon kraće verbalne rasprave s oštećenom, usmrtio djevojku s više ubodnih i reznih rana zbog kojih je maloljetnica preminula – rekli su iz policije na konferencije za novinare. Tijekom današnjeg dana mladić će biti priveden u pritvorsku jedinicu. Prijeti mu kazna od najmanje 10 godina ili kazna dugotrajnog zatvora.

Jezivi prizor

Tijelo nesretne djevojke, podsjetimo, pronađeno je uz željeznički kolodvor u Koški, s ubodnom ranom na vratu. Djevojka je bila naslonjena uza zid u blizini seoskog kolodvora, u sjedećem položaju, “kao da se odmara”. Ništa, na prvu, nije izgledalo pretjerano čudno. Tek pogled izbliza otkrio je krv na vratu i da je zapravo riječ – o beživotnom tijelu. Jezivi je to prizor koji je mještane Koške između Našica i Osijeka zatekao u ponedjeljak rano ujutro. Pronašao ju je mještanin kad je išao po mlijeko k obitelji koja živi tik uz kolodvor. U šoku, otrčao je u njihovo dvorište i uzbunio vlasnike koji su potom alarmirali policiju.

Cijelo mjesto u šoku

Cijelo selo bilo je u šoku jer je riječ o mirnoj, povučenoj djevojci iz skromne obitelji. Mještani pak o njoj ne znaju mnogo jer se obitelj često selila po okolici. Vijest o jezivoj tragediji brzo se proširila okolnim selima i utjerala strah u kosti đacima koji su se, dok je policija još uvijek “češljala” oko kolodvora, vraćali vlakom iz srednjih škola iz Osijeka.

– Kako ne bismo bili zaprepašteni, pa bila je praktički još dijete! Naježili smo se čim smo stali na kolodvor – ispričali su šokirani učenici Marija, Luka i Monika. Ana je bila gotovo njihova vršnjakinja, tek nešto mlađa.

> > Ubili je i ostavili. 'Bila je praktički još dijete! Naježili smo se čim smo stali na kolodvor'

> > Pronađeno tijelo djevojke, sumnja se na nasi​lnu smrt. Učenici: "Zaprepašteni smo, poznavali smo je"

Komentara 51

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
11:53 08.11.2016.

Sm-rtna kazna!!!

IM
Immanuell
12:57 08.11.2016.

Ništa ne može opravdati ovu monstruoznost. Ta kreatura si je uzela za pravo da zgrabi curu i nabije joj nož u vrat. Ajd si zamislite kakav neopisiv strah, užas i bolove je izazvao taj životinjski čin, nemoćan plač i vrisak, osjećaj da ti život izlazi i da ništa ne možeš učiniti da to spriječiš. Budući da je u stanju takvom svirepošću oduzeti nečiji život, na isti način ga treba oduzeti njemu, ali javno. Da vide potencijalni počinitelji sličnih užasa da postoji jednako svirepa pravda. Ljubomora? Ljubav? Nije, to je psihičko oboljenje, ali monstrum je bio posve svjestan. Takav ne treba hodati onda okolo nego treba biti izoliran u za to odgovarajućoj ustanovi. Ovo su posljedice kad se psihopate puste među ljude s nadom da nije baš tako zloćudan. Njezinim roditeljima je uništen život. Samo zato jer je netko odmahnuo rukom da i psiho ima prava. Jer nije istina da nitko nije primijetio da taj momak nije normalan.

JU
jujo1
10:51 08.11.2016.

Dva puta dozivotni !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije