Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook prosvjed

Policija istražuje paljenje plakata Ive Sanadera na prosvjedu u Splitu

prosvjedi (1)
Foto: Nino Strmotić/PIxsell
1/3
06.03.2011.
u 11:49

Utvrđuje se ima li elemenata kaznenog djela za paljenje plakata s likom bivšeg premijera. Nejasno je kada i gdje je plakat zapaljen

Splitska policija, nakon subotnjeg prosvjeda, ispituje ima li elemenata kaznenog djela zbog, kako su izvijestili, paljenja plakata s likom Ive Sanadera. Međutim, nejasno je kada je uopće plakat zapaljen.

Naime, prosvjednici, kojih se okupilo oko šest stotina, ispred zgrade HDZ-a su pokidali Sanaderov plakat na kojemu su napisali "Kuda Ivo tud i ja" i nacrtali mu lisičine, što je zabilježeno i na fotografijama. Gdje su policajci vidjeli paljenje plakata još je nejasno. Utvrđuju što se dogodilo. 

Ključne riječi

Komentara 10

NE
nekavisipedro
13:26 06.03.2011.

Ljudi moji, u ovoj je zemlji sve kazneno djelo (osim pljačke velikih razmjera). Pa to znači da je ime lik i djelo bivšeg premijera (ili bilo koga na vlasti) zakonom zaštićeno ko lički medvjedi. Gdje toga ima? Narod po njimaa ima pravo na prosvjede, ali trebaju prosvjedovati na neki u svijetu još nepoznat način. Gospodo, pogledajte kako se prosvjeduje u EU kojoj toliko težite!!!!

OB
-obrisani-
13:51 06.03.2011.

Ako im je toliko stalo do plakata...nek stampaju novi. NAs zanima tko je pokrao nasu drzavu, zbog cega su si dijelili debele provizije, od kuda nam tajkuni i bogatuni...pa nisat.

OB
-obrisani-
12:14 06.03.2011.

moja bivša simpatija spalila je sve moje slike , a policija je nije progonila ,spalila je skoro 32 slike.,zašto policija ne ganja kolonu šlepera koji su pokrali silos đakovečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije