Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj BJELOVARA

Policija ga ulovila s 0,4 grama marihuane, na internetu ih ismijavaju: 'Spasili život mladiću'

joint
Foto: DARRYL DYCK/Press Association/PIXSELL
28.09.2018.
u 11:31

Sigurno su ga pratili... Ipak je to veliki kriminalac, ironično zaključuje komentator

Policijsko postupanje koje je rezultiralo ''ulovom'' od punih 0,4 grama marihuane predmet je ismijavanja nakon što je vijest objavljena na jednoj Facebook stranici.

Tako se navodi kako je policija u šumi u Starim Pavljanima zatekla mladića (21) koji je policajcima predao 0,4 grama marihuane i drobilicu.

– Očito je mladić odlučio u šumarku zapaliti jedan "joint", no pravovremena reakcija policije spasila ga je od posrtanja u ralje narkomanije – stoji u vijesti, što je nasmijalo mnoge.

– Bog ih blagoslovio, spasili mladiću život, tko zna što bi mu tih 0,4 grama napravilo, mogao se predozirati – jedan je od komentara.

– Sigurno su ga pratili... Ipak je to veliki kriminalac – ironično zaključuje drugi komentator.

Ključne riječi

Komentara 10

KR
kritika5
11:58 28.09.2018.

a mogao je reći da je iz ugledne obitelji ili da je kruljac

KO
konoplja
12:30 28.09.2018.

Svaka čast hrvatskoj policiji na iznimno složenoj i opasnoj akciji! Sada možemo mirno spavati, sigurnost,sigurnost, vojska rekao bi Ministar Krst! Nadam se da će policajci dobiti promaknuće, ulov karijere. Doživotni zatvor za tog dječaka koji je skoro izgubio život zbog predoziranja količinom 0,4 g! Dečko moj bolje da si na zebri pijan zgazio i ubio dvoje djece nego da si zapalio joint, bolje ćeš proći na hrvatskim sudovima, dokazano, vjerodostojno! P.S. Učlani se u HDZ, nema šanse da te osude!

KO
konoplja
12:31 28.09.2018.

Reci ti samo da ti je Tom Ford prodao i siguran si!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije