Naslovnica Vijesti Hrvatska

Policija ga ulovila s 0,4 grama marihuane, na internetu ih ismijavaju: 'Spasili život mladiću'

Sigurno su ga pratili... Ipak je to veliki kriminalac, ironično zaključuje komentator
28. rujna 2018. u 11:31 10 komentara 6007 prikaza
joint
Foto: DARRYL DYCK/Press Association/PIXSELL

Policijsko postupanje koje je rezultiralo ''ulovom'' od punih 0,4 grama marihuane predmet je ismijavanja nakon što je vijest objavljena na jednoj Facebook stranici.

marihuana ODREĐEN MU PRITVOR Austrijanac u kamperu skrivao 61 kilogram marihuane

Tako se navodi kako je policija u šumi u Starim Pavljanima zatekla mladića (21) koji je policajcima predao 0,4 grama marihuane i drobilicu.

– Očito je mladić odlučio u šumarku zapaliti jedan "joint", no pravovremena reakcija policije spasila ga je od posrtanja u ralje narkomanije – stoji u vijesti, što je nasmijalo mnoge.

– Bog ih blagoslovio, spasili mladiću život, tko zna što bi mu tih 0,4 grama napravilo, mogao se predozirati – jedan je od komentara.

Vinkovačke jeseni u srcu devastirane i opustjele Slavonije Milan Ivkošić Može li marihuana zaustaviti pustošenje Slavonije po američkom modelu

– Sigurno su ga pratili... Ipak je to veliki kriminalac – ironično zaključuje drugi komentator.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • konoplja:

    Svaka čast hrvatskoj policiji na iznimno složenoj i opasnoj akciji! Sada možemo mirno spavati, sigurnost,sigurnost, vojska rekao bi Ministar Krst! Nadam se da će policajci dobiti promaknuće, ulov karijere. Doživotni zatvor za tog dječaka koji je skoro izgubio život zbog ... prikaži još! predoziranja količinom 0,4 g! Dečko moj bolje da si na zebri pijan zgazio i ubio dvoje djece nego da si zapalio joint, bolje ćeš proći na hrvatskim sudovima, dokazano, vjerodostojno! P.S. Učlani se u HDZ, nema šanse da te osude!

  • kritika5:

    a mogao je reći da je iz ugledne obitelji ili da je kruljac

  • konoplja:

    Reci ti samo da ti je Tom Ford prodao i siguran si!