Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Granični prijelaz Ilok

Policajci vidjeli 'sumnjive paketiće' kod dvojca iz Srbije na granici. Našli im heroin i steroide

PU vukovarsko-srijemska
08.03.2024.
u 13:08

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te je protiv njih podnesena kaznena prijava

PU vukovarsko – srijemske izvijestila je kako su u srijedu, 6 ožujka, na graničnom prijelazu Ilok u automobilu, u kojem su bila dvojica srpskih državljana (43. i 54. godine) pronašli skrivenu drogu i tablete anaboličkih steroida. Iz PU pojašnjavaju kako je dvojac na granični prijelaz pristupio u srijedu u večernjim satima te da su prilikom pretege vozila uočili  sumnjive pakete u prtljazi nakon čega su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, proveli pretragu vozila.

- Pretragom su pronađena tri PVC paketa sa sadržajem smeđe praškaste materije nalik na drogu heroin ukupne težine 952 grama, dva PVC paketa sa sadržajem bijele praškaste materije nalik na drogu kokain ukupne težine 99 grama, te devet ampula i 30 tableta anaboličkih steroida. Izvršenim preliminarnim testiranjem praškastih materija dobivene su pozitivne reakcije na droge heroin i kokain – navodi se u priopćenju policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

POVEZANI ČLANCI:

>> GALERIJA Splićani održali prosvjed nakon šokantnog ubojstva Luke (22)

1/30
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije