Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Herojski čin

Policajci brzom reakcijom spasili život bebi koja se gušila

beba
Foto: Screenshot
1/3
22.03.2018.
u 10:45

Policajci Alex Oklander i Ryan Sidders spasili su život dvomjesečnoj djevojčici

Policajci Alex Oklander i Ryan Sidders brzom su reakcijom spasili život dvomjesečnoj djevojčici koja se gušila dok je njezina majka vozila automobil.

Naime, policijski službenici zaustavili su je u gradu Shaker Heights u američkoj saveznoj državi Ohio jer je vozila s upaljena sva četiri žmigavca.

No, kada su je zaustavili, žena je istrčala iz automobila i sjela na stražnje sjedalo. Nakon što su policajci prišli automobilu, vidjeli su da je u sjedalici dijete koje se guši. Odmah su uzeli bebu, okrenuli je i počeli tapkati po leđima kako bi došla do zraka.

Kako je prvi policajac bio 'prenježan', dijete je uzeo drugi nakon čega je malena napokon udahnula.

Majka Tamica Pruitte cijelo je vrijeme promatrala što policajci rade, a kada su joj rekli da čuju kako udiše zrak, samo je kratko izustila 'hvala'.

Cijeli je slučaj zabilježen kamerom koji policajci nose, a zbog svog postupka odana im je počast za hrabrost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije