Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo poginuo

Policajac sletio s ceste, auto mu se zapalio, meci frcali na sve strane!

lepoglava (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
15.05.2013.
u 08:44

Mladi se policajac jutros oko 7 sati nakon odrađene noćne smjene na carini vraćao kući, najvjerojatnije je zadrijemao za upravljačem te u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi sletio s ceste

Mladi policajac S. M. (23) stradao je jutros u prometnoj nesreći koju je sam skrivio. Mladi se policajac jutros oko 7 sati nakon odrađene noćne smjene na carini vraćao kući, najvjerojatnije je zadrijemao za upravljačem te u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi sletio s ceste. Vozilom je udario u metalnu zaštitnu ogradu i prevrnuo se više puta, nakon čega mu se zapalio automobil.

Na sreću ostao je pri svijesti i uz pomoć ljudi koji su išli na posao uspio se izvući iz automobila u plamenu koji je ubrzo potpuno izgorio. Na teren su uskoro stigli i vatrogasci, pripadnici DVD-a Lepoglava, koji su umalo i sami stradali u gašenju plamtećeg automobila.

"Iz automobila frcale su iskre"

– Iz automobila frcale su iskre, ne znamo točno što je bilo, ali navodno su se zapalili meci u službenom pištolju koji je bio u autu – kazao nam je zapovjednik DVD-a Lepoglava Zoran Horvat, dodavši da je to ipak informacija iz druge ruke s obzirom da nije bio na terenu. Kazao je i da ni jedan vatrogasac tijekom gašenja požara nije ozlijeđen te da je intervencija uspješno završena u 8.15 sati.

Da se radi o policijskom službeniku koji se vraćao iz službe, te kod sebe imao službeno oružje i streljivo koje se zapalilo u požaru automobila, potvrdili su i u varaždinskoj policiji.

"U bolnici je s roditeljima"

– Nadam se samo da je dobro, još se ništa ne zna, u bolnici je s roditeljima – kazao nam je mladićev stariji brat kojeg smo zatekli na mjestu nesreće i dodao da će brat "nadrapati" kada se oporavi jer je automobil koji je vozio bio njegov. Riječ je o Peugeotu 307 starom desetak godina.

Koji je uzrok zapaljenja vozila zasad nije poznato, ali neslužbena informacija je da je od udara u metalnu ogradu uz cestu došlo do kratkog spoja na instalacijama.

>>Djevojčica pretrčavala cestu, na nju naletio kombi i usmrtio je

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije