Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna kod Županje

Djevojčica pretrčavala cestu, na nju naletio kombi i usmrtio je

prometna bošnjaci (1)
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/3
14.05.2013.
u 18:51

Udarac je bio strašan i odmah je umrla, a dežurni liječnik iz Hitne službe koja je vrlo brzo došla, mogao je samo konstatirati smrt - kaže očevidac nesreće.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila malo prije 18 sati u Bošnjacima kod Županje, na mjestu je poginula 6-godišnja Anđela J. Prema dosadašnjim informacijama, djevojčica je pretrčavala kolnik vrlo prometne Strossmayerove ulice u Bošnjacima i na nju je naletio kombi HEP-a.

Kako je rekao jedan od očevidaca, rodbina poginule djevojčice je danas imala pokop starije rođakinje pa su se svi okupili nakon pokopa u jednom restoranu na karminama, a djeca su se igrala.

- Djeca su pretrčavala cestu i Anđela s njima, ali je ona u jednom trenutku zastala i kao da se željela vratiti kada je na nju naletio kombi. Udarac je bio strašan i odmah je umrla, a dežurni liječnik iz Hitne službe koja je vrlo brzo došla, mogao je samo konstatirati smrt - kaže očevidac nesreće.

Odmah se skupilo mnoštvo ljudi s roditeljima i rodbinom poginule djevojčice čije je nepomično tijelo ležalo na cesti prekriveno pokrivačem do dolaska zamjenika županijskog državnog odvjetnika Vlatka Milkovića koji je vodio očevid. Roditelji poginule Anđele imaju još jedno starije dijete i dvoje mlađih od Anđele. Više detalja pa i to je li vozač kombija prekoračio brzinu kao i druge okolnosti bit će poznate nakon završetka očevida.

>> U polju pokraj Zadra stradao 69-godišnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije