Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poniženje

Policajac je natjerao da usred noći trese grudima na parkiralištu

grudi na parkiralištu
Screen shot
24.06.2013.
u 09:13

Policajci su zatražili da podigne majicu i grudnjak te protrese grudima kako bi se uvjerili da ne skriva drogu

Policija je zaustavila Zoe Burger zbog neispravnog stražnjeg svjetla i istekle registracije. No, nije kazna ono što ju je ponizilo nego ponašanje policajaca, piše Daily News.

Mladoj Amerikanki Zoe policajac je naredio da izađe iz automobila i isprazni džepove. Djevojka je izašla iz automobila na parkiralište i učinila što su tražili. No, oni nisu tu stali, što se može vidjeti i na videosnimci koja je dospjela u javnost. Htjeli su se uvjeriti da nigdje ne skriva drogu. Potom su od djevojke zatražili da podigne majicu i grudnjak te zatrese grudima kako bi utvrdili da zaista nije skrila drogu. 

– Policajac me ponižavao tjerajući me da tresem grudima usred noći na parkiralištu – ispričala je medijima Zoe koja je protiv dotičnih policajaca podnijela prijavu.

>>Bivši šef ličke policije uhićen sa suradnicima u akciji USKOK-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije