Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršajna prijava

Pokazivao se prolaznicima: Muškarac izašao na balkon bez donjeg rublja

Šibenik: Navijači s balkona svojih stanova pratili utakmicu Šibenika i Istre
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
12.02.2024.
u 16:58

Prekršajno je prijavljen zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje postupali su u nedjelju, 11. veljače oko 16 sati prema 33-godišnjaku zbog počinjenog prekršaja vrijeđanje ili omalovažavanje moralnih osjećaja građana. 

Naime, muškarac je tijekom dana na području Slavonskoga Broda izašao na balkon stana stambene zgrade bez donjeg rublja, dok je bio pogledom dostupan javnosti. 

"Policijski službenici protiv 33-godišnjaka su podnijeli optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira" navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

POVEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:58 12.02.2024.

Droga i alkohol i evo rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije