Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oslo

Pogledajte umjetnička djela od leda u Magic Ice Baru, atrakcije norveškog glavnog grada

01.07.2014.
u 08:28

Za turiste je ova lokacija nezaobilazna atrakcija, a mnogi gosti tvrde da je u tom baru, unatoč ili baš zahvaljujući niskoj temperaturi, posebno lako "probiti led" pri upoznavanju suprotnog spola

Kad krenu ljetne vrućine mnogi od nas bi sve dali da mogu skoknuti do norveškog glavnog grada Osla i popiti barem jedno piće u Magic Ice Baru. Ondje, naime, uvijek vlada temperatura od minus 5 Celzijevih stupnjeva. Jer, čitava unutrašnjost tog bara, od stolova i stolica pa sve do šanka, napravljena je od leda.

Za goste to nije neki problem, budući da se na ulazu dobivaju topli ogrtači i rukavice. No posebnost ovog bara nije samo vrlo niska temperatura, nego i to što su umjetnici u ledu ovjekovječili svoja, ali i djela drugih kolega poput Norvežanina Edvarda Muncha. Za turiste je ova lokacija nezaobilazna atrakcija, a mnogi gosti tvrde da je u tom baru, unatoč ili baš zahvaljujući niskoj temperaturi, posebno lako "probiti led" pri upoznavanju suprotnog spola.

>> Otkriven misterij mladića s amnezijom: Evo tko je on zapravo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije