Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVENA KAMERA

Pogledajte kako žene reagiraju na 'paket' u gaćama

skrivena kamera
Foto: Screenshot Youtube
28.04.2014.
u 09:50

I žene vole ponekad baciti pogled

Mnogi muškarci u javnosti neće propustiti baciti pogled kada spaze dekolte ili kratku haljinu koji puno otkrivaju. No kako u sličnim situacijama reagiraju žene?

Autor ovog videa popunio je svoje gaće i snimao reakcije žena u podzemnoj željeznici. Pogledajte kako su reagirale!

>> Stavili kameru u kabinu za presvlačenje, evo gdje su je sakrili!

Ključne riječi

Komentara 5

OL
olovka
10:55 28.04.2014.

Ja ipak mislim da VECERNJI LIST ima novinara kojem je zadatak da u buducnosti , svojim citaocima , docara lijepotu "nenormalnog seksa" . Zadnjih par mijeseci svaki dan imamo neke "glupe " clanke o seksanju koji bi trebalo da docarajuu neku istinu . Nemojte da nas zajebavate ili ucite na ovaj nacin ,"danas su na internetu i dijeca od 4 ili 5 godine " a ona upijaju mnogo brze nego mi glupi starci . Jedan hriscanin po svim prirodnim zakonima i majci prirodi (kao i zivotinja ) zna sta treba da radi i kad ,zato nas PLEASE postedite vasih glupih istrazivanja.

LI
ličkimerkel
11:17 28.04.2014.

Ova od 1:30 je potencijalni silovatelj kako se samo oduzela haha.Skroz se isključila od svijeta postojala je samo ona i gospodin kurko.

RT
Rollo.Tomasi
10:39 28.04.2014.

Ovo je genijalan eksperiment! Posebno kad se jo obrati pozornost na pokrete i govore tijela žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije