Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani performans

Pogledajte kako su stjuardese iznenadile putnike

video
Foto: Youtube Screenshot
20.01.2014.
u 12:07

Nakon što je krenula glazba stjuardese su se skupile na glavnom terminalu i započele ples

Grupa 66 stjuardesa i stjuarda izvela je pravu plesnu točku u šangajskoj zračnoj luci i zabavila mnogobrojne putnike tijekom sezone najvećih prometnih gužvi u Kini.

Nakon što je krenula glazba stjuardese i stjuardi su se skupili na glavnom terminalu i započeli ples. Neočekivani performans trajao je tri minute, a uz hip-hop uključivao je elemente tradicionalne kineske discipline Tai Chi.

 - Osjećali smo se kao da smo na tulumu. Putnici su fotografirali i bodrili nas, rekao je Gao Min jedna od rasplesanih stjuardesa.

>> Lana Jurčević bila je glavna zvijezda najvećeg 'flash mob' spektakla

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije