Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Oglasila se policija: Maloljetnik osumnjičen za premlaćivanje muškarca u Županji

Policijski automobil
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/4
19.04.2022.
u 17:14

Protiv osumnjičenog policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "teška tjelesna ozljeda"

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad starijim maloljetnikom iz Županje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda na štetu 44-godišnjaka iz Županje.

Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i branitelja, utvrđeno je kako je maloljetnik 16. travnja oko 23,30 sati u stanu u kojem prebiva u Županji zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i drugim dijelovima tijela 44-godišnjaku te ga pritom teško tjelesno ozlijedio.

>> UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Strava u Županji: Brutalno premlatili muškarca pa ga bacili niz stepenice

Protiv osumnjičenog maloljetnika policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda te je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Kako smo ranije izvijestili, na video snimci koja se proširila društvenim mrežama vidi se da mladić muškarca u jednom trenutku udara nogom u glavu i šutira nogom u predjelu glave. U sobi je prisutna i druga osoba koja je sve to snimala mobitelom. Po riječima Županjaca obojica njih su od ranije poznati policiji. Pretučeni D.Ž. je potom bačen niz stepenice gdje su ga pronašli građani i pozvali policiju i hitnu pomoć. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:33 19.04.2022.

Napisite ime JUNACINE.. ali nemate muda.

SI
siny
17:32 19.04.2022.

Najvaznije je zastititi identitet kriminalca

DU
Deleted user
07:58 20.04.2022.

Nego zašto ovdje nema članka o Dekaniću i mrskoj Škodi koja je izazvala sudar dok je on iza fino pijan drijemao? Ili zašto nema članka o BBB kako demoliraju grad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije