Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO TEŠKE OZLJEDE

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Strava u Županji: Brutalno premlatili muškarca pa ga bacili niz stepenice

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Privatni arhiv
1/3
19.04.2022.
u 13:19

Pretučeni D.Ž. je potom bačen niz stepenice gdje su ga pronašli građani i pozvali policiju i hitnu pomoć

U noći subota na nedjelju D.Ž. iz Županje je brutalno pretučen u jednom stanu u Županji te je poslije toga završio u KBC Osijek s teškim tjelesnim ozljedama.

Kako doznajemo radi se o Županjcu 40-ih godina koji ne radi i živi sam. Mještanji Županje s kojima smo razgovarali kažu kako ga se često moglo vidjeti po Županji kako hoda bez ikakvog cilja.

Nepoznat je razlog premlaćivanja, ali se na video snimku, do kojega smo došli, vidi kako jedan mladić, za kojega smo doznali kako je također iz Županje, tuče D.Ž. On je ležao na podu sav u krvi koje je bilo po parketu kao i zidu.

>> UZNEMIRUJUĆA SNIMKA 

U jednom trenutku nasilnik ga udara nogom u glavu i šutira nogom u predjelu glave. Čuje se samo nasilnikov glas “odgovori”. U sobi je prisutna i druga osoba koja je sve to snimala mobitelom. Po riječima Županjaca obojica njih su od ranije poznati policiji.

Pretučeni D.Ž. je potom bačen niz stepenice gdje su ga pronašli građani i pozvali policiju i hitnu pomoć.

Prema nepotvrđenim informacijama D.Ž. je dožio teške tjelesne ozljede te ima niz prijeloma. Spominju se izbijeni zubi, slomljena vilica i jagodična kost, slomljena rebra…

Nasilnici su navodno privedeni i nalaze se u istražnom zatvoru. Policija se danas još nije oglasila povodom ovoga događaja ali kako smo doznali imaju sve informacije te će u redovitom priopćenju za javnost iznijeti saznanja do kojih su došli. 

>> VIDEO Završen očevid u Ivancu: 'Smrt je nastupila djelovanjem vatrenog oružja. Nije sudjelovao netko treći'

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar raco
raco
13:38 19.04.2022.

pa vi niste svoji, takve snimke javno učiniti dostupnima svima...???

BI
Biouskoli91
13:58 19.04.2022.

Nasilnici su sigurno dobrice, i dobiti ce samo malo po prstima za kaznu, ako ikad dodje do toga. Ipak mi imamo Hrvatsko krivosudje....

DU
Deleted user
13:58 19.04.2022.

Treba obojicu zatvoriti na jedno 10 godina bez mogućnosti pomilovanja. Ovo kako su ga unakazili je ubojstvo u pokušaju. Kako netko može to raditi drugome, kakvi su to ljudi, ovaj udara nemilice, dodatno psihički maltretira žrtvu, drugi snima, sve završi viralno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije