Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE POČINITELJ

Pod poklopac motora ubacio i aktivirao pirotehnička sredstva pa došlo do eksplozije

Zagreb: Zbog neopreznog rukovanja pirotehnikom naj?eš?e stradavaju djeca
Borna Filic/PIXSELL
01.01.2024.
u 09:25

Došlo je do eksplozije uslijed koje je puklo prednje vjetrobransko staklo, poklopac motora je izbačen iz ležišta, te su oštećeni  dijelovi ispod poklopca

Namjerni čin ili obijesna šala? Pitanje je kako će nakon kriminalističkog istraživanja zagrebačka policija okvalificirati događaj koji za sada vozi kao - oštećenje vozila. Riječ je o događaju koji se zbio u noći na 31. prosinca na križanju  Kameničke i Koprivničke ulice na Trešnjevci.

Tada je, kako je priopćila policija, za sada nepoznati počinitelj na parkiranom Volkswagenu zagrebačkih oznaka u vlasništvu 37-godišnjakinje kojeg koristi 38-godišnjak, ispod ruba poklopca motora postavio i aktivirao pirotehnička sredstva. Došlo je do eksplozije uslijed koje je puklo prednje vjetrobransko staklo, poklopac motora je izbačen iz ležišta, te su oštećeni  dijelovi ispod poklopca motora. Kolika je šteta za sada nije utvrđeno.

Što se pak tiče Smarta zagrebačkih oznaka koji je izgorio 29. prosinca u 18.45 na parkiralištu u Miramarskoj, utvrđeno je da je požar na tom vozilu izbio zbog tehničkog kvara električnih instalacija na stražnjem dijelu šasije vozila. Ni tu šteta za sada nije utvrđena. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Sretna Nova godina! Novi Zeland ušao u 2024. godinu spektakularnim vatrometom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije