Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD KOPRIVNICE

Počeo izmještaj oboljelih korisnika iz ilegalnog doma: Pogledajte kako zaraženi vlasnik nosi masku

Izmještaj oboljelih korisnika ilegalnog doma za starije osobe u Legradu
Foto: Marko Horvat / Glas Podravine
1/7
04.10.2020.
u 16:21

U domu u Legradu bolest Covid-19 potvrđena je kod 20 osoba

U nedjelju poslijepodne počeo je izmještaj oboljelih korisnika ilegalnog doma za starije osobe u Legradu kod Koprivnice. U bolnicu će tijekom nedjelje biti premješteno petero zaraženih starijih osoba jer imaju teže kronične bolesti.

U ponedjeljak će pak iz doma u bolnici prebaciti i preostalih 12 zaraženih korisnika koji nisu hitni slučajevi. No, i oni će, s obzirom na dob, biti zbrinuti u koprivničkoj zdravstvenoj ustanovi.

U domu u Legradu bolest Covid-19 potvrđena je kod 20 osoba: 17 korisnika i troje zaposlenih među kojima je i vlasnik doma Ladislav Sabo.

Vlasnik doma snimljen je u nedjelju tijekom premještaja zaraženih. Premda pozitivan na koronavirus, masku je nosio ispod nosa.

Vlasnik doma snimljen je u nedjelju tijekom premještaja zaraženih. Premda pozitivan na koronavirus, masku je nosio ispod nosa. (Stoji desno)
Foto: Marko Horvat / Glas Podravine

Komentara 15

5S
505.scrtom
16:48 04.10.2020.

običan seljober a ne vlasnik

DU
Deleted user
16:43 04.10.2020.

Tko takvim ne odgovornim ljudima dozloli da se brinu i paze na starije osobe kad on ne zna sam sebe paziti, skandal, gdje su inspektori.

5S
505.scrtom
17:12 04.10.2020.

a to kaj je držao ilegalni dom pet godina,hoće li tu netko odgovarat ili je pravna država još uvjek na godišnjem hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije