Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik Vlade

Plenković uputio izraze sućuti u povodu smrti Denisa Kuljiša

Denis Kuljiš
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
18.08.2019.
u 14:28

"Denisa Kuljiša pamtit ćemo po brojnim novinama i portalima koje je pokrenuo te po bogatu iskustvu uredničkoga i publicističkoga posla, među ostalim i kao prvoga glavnog urednika tjednika Globusa..."

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji u povodu smrti istaknutoga hrvatskog novinara Denisa Kuljiša istaknuvši kako ćemo ga pamtiti po brojnim novinama i portalima koje je pokrenuo te po bogatu iskustvu uredničkoga i publicističkoga posla.

“Poštovana obitelji Kuljiš, sa žalošću sam primio vijest o preranom odlasku Vašega Denisa, jednoga od najistaknutijih hrvatskih novinara. Njegovo široko obrazovanje, svestranost i strast za novinarstvom i pisanjem, koja seže još od studentskih dana, kao i upornost kojom je nastojao unaprijediti hrvatsko novinsko izdavaštvo, čine ga iznimnim novinarom", stoji u sućuti koji je premijer Plenković uputio obitelji Kuljiš u osobno ime i u ime hrvatske Vlade, a o kojoj je priopćila Služba za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske.

Denisa Kuljiša pamtit ćemo po brojnim novinama i portalima koje je pokrenuo te po bogatu iskustvu uredničkoga i publicističkoga posla, među ostalim i kao prvoga glavnog urednika tjednika Globusa, a kao novinar, urednik i publicist ostavio je veliki trag na hrvatskoj izdavačkoj i medijskoj sceni, istaknuo je premijer Plenković."

Sućut izrazio Gordan Jandroković

 Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u nedjelju brzojav sućuti obitelji Kuljiš u povodu smrti novinara, pisca i publicista Denisa Kuljiša, ističući kako je svojim radom u novinarstvu ostavio trajan i neizbrisiv trag. 

"Gospodina Denisa Kuljiša pamtit ćemo po njegovom dugom, bogatom profesionalnom i predanom radu u novinarstvu, u kojem je ostavio trajan i neizbrisiv trag. Njegova iznimna profesionalna snaga i plodonosni izričaj kao novinara, urednika i publicista ostat će trajna referenca u hrvatskom istraživačkom novinarstvu, posebno kao primjer mlađim novinarskim naraštajima.
Moje misli su s Vašom obitelji. Poštovana obitelji Kuljiš, u ovim teškim trenucima za Vašu obitelj zbog gubitka Vašega supruga i oca, primite izraze iskrene sućuti uime Hrvatskoga sabora i osobno, poručio je Jandroković.

 

Ključne riječi

Komentara 9

AG
Agricola
15:13 18.08.2019.

Kuljiš je na svom facebooku objavio da su težnje o izlasku Muslimana na more i projekt zelene transverzale izmišljotina i da poziva sve na raspravu argumentima. Ja sam došao na raspravu i dokumentima io argumentima sam pokazao da on nijezao da on nije u pravu. Osim toga, pokazao sam onaj video koji postoji na you tube o mitu o Karađorđevu gdje je on sazdao cijelu konstrukciju na tezi da se veliki prosvjed u Beogradu koji se dogodio 9. ožujka 1991. dogodio mjesec dana kasnije. Dakle, tip je mrtav-hladan pomaknuo događaj za mjesec dana kako bi mogao iskonstruirati nešto što normalan um ne može. Onda mu je trebalo dva dana da mi odgovori na argumente, i nešto je promrmljao u jednoj rečenici, i kad sam ga pitao zar mu je trebalo dva dana da smisli takvu vehementnost, tip me jednostavno blokirao. Eto, to mu je slika i prilika, lik koji je mogao oduševljavati samo površne i neobrazovane umove svojim lažima, poluistinama i kompletnim izmišljotinama.

IV
IvoDivo
15:50 18.08.2019.

Plenkoviću ne treba žaliti veliko ništa

MS
mala_sova
17:40 18.08.2019.

Je li to onaj Kuljiš kojeg je Aca Stanković nazvao govnojedom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije