Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Plenković uputio izraze sućuti u povodu smrti Denisa Kuljiša

"Denisa Kuljiša pamtit ćemo po brojnim novinama i portalima koje je pokrenuo te po bogatu iskustvu uredničkoga i publicističkoga posla, među ostalim i kao prvoga glavnog urednika tjednika Globusa..."
18. kolovoza 2019. u 14:28 9 komentara 505 prikaza
Denis Kuljiš
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji u povodu smrti istaknutoga hrvatskog novinara Denisa Kuljiša istaknuvši kako ćemo ga pamtiti po brojnim novinama i portalima koje je pokrenuo te po bogatu iskustvu uredničkoga i publicističkoga posla.

Denis Kuljiš U 68 godini Preminuo je legendarni novinar i urednik Denis Kuljiš

“Poštovana obitelji Kuljiš, sa žalošću sam primio vijest o preranom odlasku Vašega Denisa, jednoga od najistaknutijih hrvatskih novinara. Njegovo široko obrazovanje, svestranost i strast za novinarstvom i pisanjem, koja seže još od studentskih dana, kao i upornost kojom je nastojao unaprijediti hrvatsko novinsko izdavaštvo, čine ga iznimnim novinarom", stoji u sućuti koji je premijer Plenković uputio obitelji Kuljiš u osobno ime i u ime hrvatske Vlade, a o kojoj je priopćila Služba za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske.

Denis Kuljiš Odlazak legende Opraštaju se od Kuljiša: Imao je čaroban stil, bilo je ludo duhovit...

Denisa Kuljiša pamtit ćemo po brojnim novinama i portalima koje je pokrenuo te po bogatu iskustvu uredničkoga i publicističkoga posla, među ostalim i kao prvoga glavnog urednika tjednika Globusa, a kao novinar, urednik i publicist ostavio je veliki trag na hrvatskoj izdavačkoj i medijskoj sceni, istaknuo je premijer Plenković."

Sućut izrazio Gordan Jandroković

 Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u nedjelju brzojav sućuti obitelji Kuljiš u povodu smrti novinara, pisca i publicista Denisa Kuljiša, ističući kako je svojim radom u novinarstvu ostavio trajan i neizbrisiv trag. 

"Gospodina Denisa Kuljiša pamtit ćemo po njegovom dugom, bogatom profesionalnom i predanom radu u novinarstvu, u kojem je ostavio trajan i neizbrisiv trag. Njegova iznimna profesionalna snaga i plodonosni izričaj kao novinara, urednika i publicista ostat će trajna referenca u hrvatskom istraživačkom novinarstvu, posebno kao primjer mlađim novinarskim naraštajima.
Moje misli su s Vašom obitelji. Poštovana obitelji Kuljiš, u ovim teškim trenucima za Vašu obitelj zbog gubitka Vašega supruga i oca, primite izraze iskrene sućuti uime Hrvatskoga sabora i osobno, poručio je Jandroković.

 

bolnica, soba
Stigao odgovor bolnice
Šokirana obitelj iz Mraclina: Nakon što smo pokopali majku, nazvali su nas iz bolnice da dođemo po tijelo
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Evo kako nas mentalno računovodstvo sprječava u donošenju racionalnih financijskih odluka
  • Agricola:

    Kuljiš je na svom facebooku objavio da su težnje o izlasku Muslimana na more i projekt zelene transverzale izmišljotina i da poziva sve na raspravu argumentima. Ja sam došao na raspravu i dokumentima io argumentima sam pokazao da on nije ... prikaži još!zao da on nije u pravu. Osim toga, pokazao sam onaj video koji postoji na you tube o mitu o Karađorđevu gdje je on sazdao cijelu konstrukciju na tezi da se veliki prosvjed u Beogradu koji se dogodio 9. ožujka 1991. dogodio mjesec dana kasnije. Dakle, tip je mrtav-hladan pomaknuo događaj za mjesec dana kako bi mogao iskonstruirati nešto što normalan um ne može. Onda mu je trebalo dva dana da mi odgovori na argumente, i nešto je promrmljao u jednoj rečenici, i kad sam ga pitao zar mu je trebalo dva dana da smisli takvu vehementnost, tip me jednostavno blokirao. Eto, to mu je slika i prilika, lik koji je mogao oduševljavati samo površne i neobrazovane umove svojim lažima, poluistinama i kompletnim izmišljotinama.

  • IvoDivo:

    Plenkoviću ne treba žaliti veliko ništa

  • mala_sova:

    Je li to onaj Kuljiš kojeg je Aca Stanković nazvao govnojedom?