Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županija na WEBu

Plaški i nema svoju web-stranicu, a Bosiljevu ona nije važna

'24.11.2009.,Plaski - Vlak za prijevoz alata iskocio je iz tracnica u mjestu Plaski kraj grada Ogulina.Nitko nije ozlijeden,a promet je bio zatvoren tri sata.Vlak je vozio iz Gracaca prema Ogulinu. Ph
'Marko Prpic/PIXSELL'
27.01.2012.
u 13:37

Saborsko, iako mala i siromašna općina koja se bori s mnogo problema, ima ponajbolje, možda i najažurnije mrežne stranice u županiji

– Trudimo se objaviti dokumente, informacije i ostale vijesti koje su od interesa javnosti, a zbog svoje informativnosti imamo sve pohvale mještana – priznaje Đurđica Špehar, načelnica Saborskog.

 "Ne treba nam reklama"

 Ta općina ima zavidno ažurirane i uređene internetske stranice, u tome je uspješnija od većine općina u Karlovačkoj županiji i može se mjeriti s uređenošću mrežnih stranica gradova poput Karlovca i Ogulina ili županije.

Pozitivni su primjeri i Tounj, Krnjak, Draganić, Kamanje, Josipdol ili Rakovica. Ipak, na pragu ulaska u Europsku uniju  i njezino ogromno tržište, desetak općina ne vidi razlog da dodatno ulažu u održavanje mrežnih stranica, tu vrst promocije svog mjesta i komunikacije s građanima.

 – Nemamo novca platiti nekoga da održava internetske stranice. Još uređujemo osnovnu infrastrukturu poput vodovoda ili javne rasvjete. Trebaju se reklamirati privatne tvrtke, a ne općine kojima država treba osigurati ravnomjeran razvoj – smatra načelnik Bosiljeva Josip Korenić.

 Posljednja je objava na toj stranici od 1. ožujka 2010. godine. Pretposljednja vijest na stranicama Ribnika jest da je Željko Car izabran za načelnika, što se dogodilo krajem 2010.

Cetingrad samo o slavljima

 – Napravit ćemo internetsku stranicu jer je to dobar način komunikacije s mještanima i našim ljudima u drugim sredinama – obećava Car. Cetingrad na stranicu od vijesti “diže” očito samo obavijesti o slavljima, i to na kapaljku, ali ne i dokumente, obavijesti o održavanju sjednica Općinskog vijeća... No i to je bolje od Plaškog koji i nema mrežnu stranicu.

 – Kupili smo domenu i tražimo nekoga tko će održavati stranicu – kaže načelnik Plaškog Ivan Šego.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:21 27.01.2012.

samoooo polakoooooo,

MA
Matej
21:51 27.01.2012.

Tko žuri ????

VG
vera grdic
23:11 28.01.2012.

Lako je ovom portalu Saborsko grad na kapeli ,kad ima urednika koji se zrtvuje i sam snosi sve troskove oko uredjenja portala stranice, jedina pomoc mu je njegova Obitelj koja ga podrzava a sin Mario je uvjek pri ruki nasemm Uredniku Ivanu..Hvala mu za sve sto radi dragovoljno i sa srcem za svoju Opcinu i mjesto Saborsko koje mu je na prvom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije