Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županija na WEBu
Povratak na članak

Plaški i nema svoju web-stranicu, a Bosiljevu ona nije važna

Saborsko, iako mala i siromašna općina koja se bori s mnogo problema, ima ponajbolje, možda i najažurnije mrežne stranice u županiji

Komentari 4

OB
-obrisani-
21:21 27.01.2012.

samoooo polakoooooo,

VL
MA
Matej
21:51 27.01.2012.

Tko žuri ????

VL
VG
vera grdic
23:11 28.01.2012.

Lako je ovom portalu Saborsko grad na kapeli ,kad ima urednika koji se zrtvuje i sam snosi sve troskove oko uredjenja portala stranice, jedina pomoc mu je njegova Obitelj koja ga podrzava a sin Mario je uvjek pri ruki nasemm Uredniku Ivanu..Hvala mu za sve sto radi dragovoljno i sa srcem za svoju Opcinu i mjesto Saborsko koje mu je na prvom mjestu.

VL
VG
vera grdic
23:22 28.01.2012.

Dakle ,, Dokazano da Opcina Saborsko uz mnogo samozrtvenika bolje stoji od Opcine Plaski Mislim da Opcina Saborsko treba da preuzme Opcinu Plaski i bude samo Opcina Saborsko ,Pa bilo bi i vrijeme. vec nakon toliko godina . Saborsko je oduvjek bilo mnogo naprednije i vise se zalagalo za bolji napredak sviju gradjana u Opcini ,nego Plaski , Nekako to u Plaskom se drugacije tretira i gleda . Pet nula za Moje Saborsko ,, Cestitke Uredniku,, Ivanu i Opcinarima Saborskog to jest Nacelnici, Djurdjici,,, pa onda svima ostalima. Samo hrabro i dalje tako lijepo i ponosno..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.