Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodič za neradnu nedjelju

Provjerite koje su trgovine i šoping centri danas otvoreni

Foto: Marin Tironi/Pixell
1/3
17.03.2024.
u 07:42

Dosta trgovina otvorit će svoja vrata ove nedjelje, no, s druge strane, trgovački centri uglavnom će biti zatvoreni.

Novim Zakonom o trgovini reguliran je rad nedjeljama. Zbog toga, trgovine i trgovački centri sami određuju koje će nedjelje u godini biti otvoreni za svoje kupce. U nastavku možete provjeriti koje će trgovine i trgovački centri raditi 17. ožujka. Pojedine trgovine uopće neće raditi, dok su drugi trgovački lanci odlučiti otvoriti samo neke od svojih poslovnica. 

Trgovački lanac Kaufland javlja kao ove nedjelje sve njihove trgovine ne rade."U našim trgovinama obavite svoju nabavku na vrijeme". Konzum je ipak odlučio ostaviti otvorena vrata nekih svojih poslovnica, njih čak 16 na području Zagreba. Detaljno radno vrijeme Konzumovih poslovnica možete provjeriti ovdje. Po namirnice možete i u Studenac, budući da će čak neke njihove poslovnice raditi ove nedjelje. Ovdje možete provjeriti koje su trgovine Studenca otvorene.

Treću nedjelju u ožujku bit će otvoreno 40 Sparovih poslovnica diljem Hrvatske. Na području Zagreba svoju nabavu moći će te obaviti u 21 trgovini. Za detaljne Sparove poslovnice pogledajte ovdje.  Plodine će ove nedjelje otvoriti 9 svojih poslovnica, od kojih ni jedna nije na području Zagreba. Ovdje pogledajte u kojim gradovima rade Plodine. Također, radit će tek nekoliko Lidlovih poslovnica. O kojim je trgovinama riječ, možete provjeriti ovdje.

GALERIJA: Na pumpama kruh od 1,33 do 2,5 eura, vlasnik pekarnice: Nitko neće propasti zbog neradne nedjelje

1/7

Što se tiče šoping-centara, većina njih ove nedjelje neće raditi. No ipak za one koji obavljaju sve u zadnji tren City Centar East otvorit će svoja vrata ove nedjelje. Međutim City Center one West, kao i splitski City Cente neće raditi. Trgovine u Arena centru neće raditi cijelog ožujka, dok će Avenue Mall svoja vrata, što se tiče nedjelja, otvoriti tek  04. travnja. Također, sve nedjelje u ožujku su u Tower Centeru Rijeka neradne, a ove nedjelje neće raditi ni riječki ZTC. Portanova u Osijeku je  isto otvorena. 

Prve nedjelje u ožujku zatvoreni su, redom, i šoping-centri Supernova, Mall Osijek, Mall of Split, IKEA i STOP SHOP. Ako planirate posjet jednoj od drogerija, možete provjeriti i njihovo radno vrijeme. Naime, poslovnice Müllera možete pretražiti OVDJE, DM-a na ovom POPISU, a Bipe na LINKU

VIDEO: Konačno srušena stara zgrada u Paromlinskoj

Ključne riječi

Komentara 3

IV
Ico_voljevica
08:21 17.03.2024.

Može vodič gdje možemo kod doktora na redovan pregled,na policiji podić osobnu,predat zahtjev,kod zubara na kontrolu i takve stvari,s ovim ste već prenaporni !

Avatar antikomunist1
antikomunist1
22:16 16.03.2024.

Mi nedjeljom ne idemo u "nabavku"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije