Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa na kolinju

Pijani se posvadili pa potukli ispred trgovine u Čađavici

policija
Pixsell
14.12.2012.
u 09:22

Muškarci su se dan prije posvadili na kolinju, a kada su se sutradan sreli, počeli su se ponovno svađati, ali i tući

Ispred mjesne trgovine u Čađavici jučer su se posvadila dva alkoholizirana muškarca i svojom svađom narušila javni red i mir. Do svađe je došlo kada su se ispred mjesne trgovine slučajno susreli 48-godišnjak koji je imao 2,53 promila i 43-godišnjak koji je imao 1,66 promila alkohola u krvi te su se počeli verbalno vrijeđati zbog nesuglasica do kojih je došlo dan ranije, na kolinju na kojemu su bila obojica.

Nakon uvreda 43-godišnjak je bacio staklenu bocu prema 48-godišnjaku, a zatim su se potukli. Nakon što je 48-godišnjak zadao više udaraca po tijelu i glavi 43-godišnjaku, udaljio se s mjesta tučnjave. Mještani su pozvali policiju koja je protiv obojice podnijela optužni prijedlog.

Ključne riječi

Komentara 1

YI
yoca iz amsterdama
11:45 14.12.2012.

Nema mi ništa lijepše kad se vozim kroz slavonska sela, pa ispred svake trgovine Super-Hikovi ispijaju piva. Uz neizostavnu maskirnu uniformu, cigaretu u krezavim labrtama, rumeni od alkohola a uz sve to vjerojatno smrde kao veprovi. Prekrasna slika lijepe nam naše. Oni malo imućniji parkiraju svoj IMT koji obavezno smeta normalnom odvijanju prometa, ali on je u svom selu i svi moraju znati da je on tu i da ima traktor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije